NAGRADNA IGRA

V Terni dvakrat 500 evrov

Objavljeno 16. december 2012 13.12 | Posodobljeno 16. december 2012 13.12 | Piše: L. K.

Novoletna Terna še naprej razveseljuje z denarnimi nagradami.

Petstotak, ki je razveselil naša dolgoletna naročnika! (foto: Marko Feist, Novice)

Denarne nagrade še naprej veselo dežujejo! Spet so padali stotaki in petstotaki, novoletna Terna podarja prava prednovoletna darila. Zora Vidmar iz Celja in Franc Hrovat iz Rodice pri Domžalah sta imela v pravem trenutku srečo, zadela sta namreč po 500 evrov.

Zoro smo zmotili med gledanjem alpskega smučanja; televizijski komentator se je glasno drl, Zora je močno držala pesti. Za Tino Maze. »Smuk ni njena panoga,« je po njenem nastopu opozorila v maniri dobre poznavalke. Tinine smuči so bile bržkone prepočasne, je še ugotavljala nekdanja računovodkinja, ki je naročena na Novice »odkar obstajajo!« Prvič je takole zadela, je poudarila, denarno nagrado bo pravično razdelila med oba vnuka, 30-letnega Andraža in 10 let starejšega Blaža.

To pa bo žepnina, kajne?!

Tudi Franc Hrovat je že v penziji, 35 let je imel mizarsko obrt, to je bilo obdobje, ko mu je vselej primanjkovalo časa. Šele zdaj lahko v miru ustvari tudi kaj zase, občasno tudi za vnuke. Zaboj za premog je bila, denimo, zadnja pridobitev, plod njegovih veščih rok, bogatega znanja in dolgoletnih izkušenj. Tudi Franc je že dolgo naročen na Novice, zato je bila terna, ki ga je doletela, 500 evrov, nekakšno darilo za pripadnost. Prav nič ga ne skrbi, da jih ne bi porabil, »če ne drugače, bo šlo pa za položnice in registracijo«!

Ternini stotaki za novičarje

Novoletna Terna se ne ustavlja, nekatere je nagradila z evrskim stotakom, med njimi naše naročnike Jožeta Cuparja iz Ljutomera, Jožeta Rojka iz Zgornje Ščavnice in Katarino Tojnko iz Grobelnega ter Ljubljančanko Ljudmilo Špende.

Deli s prijatelji