NA POTEP

V Salzburg in
 na Šifrerja

Objavljeno 14. december 2012 10.42 | Posodobljeno 14. december 2012 10.42 | Piše: L. K.

Nov izlet Popotniškega kluba Slovenskih novic.

LJUBLJANA – Mozartovo rojstno mesto je že lep čas okrašeno. V tako pravljičnih in božično-novoletnih barvah čakajo tudi Mozartove slastne kroglice. Pripravljen pa je že Popotniški klub Slovenskih novic, ki vas bo po Benetkah in križarjenju mimo Barcelone ter Marseilla tokrat popeljal naravnost v Salzburg.

Avtobusi Popotnega kluba se bodo proti temu čarobnemu kraju odpravili 22. decembra, ob šesti uri zjutraj iz Ljubljane in Maribora ter ob 6.30 iz Kranja. Prva postaja bo vasica Oberndorf, kjer je bila v cerkvi prvič zaigrana vsem znana božična pesem Sveta noč. Sledila bo vožnja do cilja, do Salzburga, kjer se bomo sprehodili po slikovitih solnograških ulicah, si ogledali najpomembnejše, se dotaknili baroka, videli katedralo, to in ono, izvedeli domala vse o Mozartu, ob njegovi rojstni hiši in še marsičem. Navdušeni boste!

Po vrnitvi v domovino se bo prava zabava pravzaprav šele začela. V Kranjski Gori, kjer se bomo ob prijetni večerji in koncertu Andreja Šifrerja v družbi starih in novih prijateljev skupaj poveselili, zabavali in nazdravili novemu letu. Sledili bodo živa plesna glasba in številna presenečenja.

V ceno izleta 59 evrov so všteti slovensko vodenje, avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, ogledi po programu, topel večerni obrok, koncert Andreja Šifrerja, živa plesna glasba, animacija in organizacija potovanja ter seveda zagotovljena zabava. Za otroke, mlajše od 12 let, je cena nižja – le 50 evrov.

Pozor: tisti, ki se celodnevnega izleta zaradi pestrega decembrskega dogajanja ali nemara česa drugega pač ne morete udeležiti, se lahko za pičlih 19 evrov udeležite zgolj večerne zabave Popotnega kluba.

Z Andrejem Šifrerjem, med prijatelji!

Kako torej do izleta, kako torej do zagotovljenega zabavnega druženja? Dragi bralci in bralke, le še danes imate priložnost, da potrdite svojo udeležbo! Prijavite se lahko od 10. do 19. ure na telefonskih številkah 01/47-37-696, 01/47-37-692, 01/47-37-691 in 01/47-37-581. 

Deli s prijatelji