VREMENSKA

V nedeljo spet sneg, zjutraj pa minus

Objavljeno 01. december 2012 18.25 | Posodobljeno 01. december 2012 18.25 | Piše: D. P., STA

Vremenski vpliv bo še obremenilen in z vremenom povezane težave bodo pogoste.

Sneg povzroča težave.

LJUBLJANA – Danes bo pretežno oblačno in povečini suho. Burja na Primorskem bo oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

V minus

Jutri bo oblačno, dopoldne bo še večinoma suho, popoldne pa se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo in v noči na ponedeljek ponehale. Na Primorskem bo deževalo, drugod večinoma snežilo. Zvečer se bo burja ponovno okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od –4 do 0, na Primorskem okoli 4, najvišje dnevne od –2 do 2, na Primorskem do 7 stopinj Celzija.

Sneg na Hrvaškem

Danes bo še snežilo ponekod na Hrvaškem, drugod pa bo večinoma suho. Ob Jadranu bo še pihala šibka burja. Jutri bo oblačno, popoldne se bodo padavine razširile nad vse sosednje pokrajine, ob Jadranu bo deževalo, drugod pa snežilo.

V torek spet sneg

Nad severnim Sredozemljem je obsežno ciklonsko območje. Z vzhodnikom v spodnjih plasteh ozračja k nam priteka precej vlažen in hladen zrak. V ponedeljek bo delno jasno, burja na Primorskem bo dopoldne oslabela. V torek bo oblačno, popoldne bodo spet padavine, tudi po nižinah bo večinoma snežilo.

Vremenski vpliv bo še obremenilen in z vremenom povezane težave bodo pogoste. Okrepljeni bodo nekateri bolezenski znaki. Priporočena je večja previdnost.
 

Deli s prijatelji