OTOPLITEV

V nedeljo do 14 stopinj, v ponedeljek dež

Objavljeno 03. december 2011 11.07 | Posodobljeno 03. december 2011 11.12 | Piše: D. P./STA

V noči na nedeljo bo moteno spanje, priporočena je večja previdnost.

V ponedeljek bo nekaj več dežja.

LJUBLJANA – Danes bo po Sloveniji večinoma oblačno. Predvsem v zahodni, osrednji in južni Sloveniji bo občasno deževalo. Kot sporočajo iz Agencije RS za okolje (Arso), bo ponekod pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, ob morju in v krajih z vetrom do 13 stopinj,

Do 14 stopinj

V nedeljo bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji večinoma sončno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Jugozahodnik se bo nekoliko okrepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, ob morju in v prevetrenih legah do okoli 10, najvišje dnevne od 8 do 14 stopinj.

Fronta nad Slovenijo

Nad severno Evropo je obsežno območje nizkega zračnega tlaka, naše kraje bo danes prešla oslabljena vremenska fronta. V ponedeljek bo oblačno, občasno bo deževalo. Še bo pihal jugozahodni veter. V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Dopoldne bo ponekod po nižinah megla.

Spali boste slabo

Vremenski vpliv bo obremenilen, veliko ljudi bo imelo z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. V noči na nedeljo bo moteno spanje. Priporočena je večja previdnost.

 

Deli s prijatelji