ŠKANDALOZNO

V Križankah 2500 gledalcev brez sedeža

Objavljeno 29. maj 2012 23.16 | Posodobljeno 30. maj 2012 01.06 | Piše: D. P.

Očitno jo je zagodel tiskarski škrat.

Na Glavnem odru so nastopili Perpetuum Jazzile.

LJUBLJANA – »Ogorčeni smo, česa takšnega si organizator ne bi smel dovoliti!« nam je sporočila bralka Špela, ki se je udeležila koncerta vokalne skupine Perpetuum Jazzile.

Kje so sedišča?

Okoli 2500 obiskovalcev se je zbralo v Križankah, naša bralka pa je kupila vstopnico za sedišče. Ko je prišla na kraj dogodka, jo je pričakalo neljubo presenečenje. »Sedišča žal ni, se vam opravičujemo,« so bile besede hostes na vhodu. V opravičilo so pojasnile, da lahko naša bralka na blagajni dobi vrnjen denar, če ne želi stati ves čas koncerta. Vstopnica je stala 29 evrov.

O vračilu denarja niso vedeli nič

»Odpravila sem se na blagajno, a tam niso nič vedeli o tem, da bi nam vrnili denar,« je opisala še eno malomarnost, ki si jo je dovolil organizator koncerta.

Napaka organizatorja

Nekaj pred 23. uro nam je uspelo priti do predsednika in menedžerja Perpetuum Jazzila Boštjana Usenika. »Prišlo je do naše napake, za katero smo izvedeli šele na dan koncerta. Ves čas smo oglaševali koncert, kjer so na voljo le stojišča, na vstopnice pa se je zapisalo, da so na voljo sedišča po izbiri. Pred začetkom koncerta sem se vsem za ta neljubi dogodek tudi opravičil.«

Ste bili na koncertu? Se je tudi vam zgodila krivica? Sporočite nam svojo zgodbo.
 

Deli s prijatelji