NOVE SLUŽBE

V Elektru Maribor na voljo 92 novih delovnih mest

Objavljeno 09. januar 2014 20.53 | Posodobljeno 09. januar 2014 20.53 | Piše: STA, Ma. F.

Gre za zaposlitve za določen čas od aprila do novembra letos.

Znižanje stopnje prostih delovnih mest je bilo posledica nekoliko manjše ponudbe.

MARIBOR – Družba Elektro Maribor je danes v medijih, na svoji spletni strani, na zavodu za zaposlovanje in na oglasnih deskah svojih poslovnih enot objavila razpise za kar 92 novih delovnih mest. Gre za zaposlitve za določen čas od aprila do novembra letos, kljub temu pa je to za socialno šibko okolje severovzhodne Slovenije spodbudna novica.

V mariborskem elektrodistributerju za realizacijo načrtovanega delovnega procesa investicijsko gradbenih del iščejo 49 monterjev, sedem voznikov strojnikov, dva zidarja in 34 pomožnih delavcev. Nove sodelavce bodo zaposlili na območnih in storitvenih enotah Elektra Maribor v Mariboru, Slovenski Bistrici, Ptuju, Gornji Radgoni, Murski Soboti in Ljutomeru.

Kot je razvidno iz razpisov, morajo kandidati k vlogi za razpisana delovna mesta priložiti dokazila o strokovni izobrazbi in o morebitni dodatni usposobljenosti, kratek življenjepis z opisom delovnih izkušenj, kar sicer ne velja za pomožne delavce, pa tudi za ostale so zgolj zaželene in niso pogoj. Ob tem morajo dodati še dokazilo o opravljenem zdravniškem pregledu, ki ne sme biti starejše od enega leta in se nanaša na delovno mesto, za katerega je kandidat dal vlogo.

Deli s prijatelji