PRIJAVE

V Budimpešto in Novi Sad za 199 evrov

Objavljeno 22. maj 2013 17.25 | Posodobljeno 22. maj 2013 17.27 | Piše: E. N.

Prijave za izlet Popotniškega kluba smo podaljšali do petka. Tridnevni izlet, ki vključuje Budimpešto in Novi Sad, za samo 199 evrov.

Preživite razburljiv večer v Budimpešti.

Zaradi velikega zanimanja za tridnevni izlet Popotniškega kluba Slovenskih novic v Budimpešto in Novi Sad smo podaljšali zbiranje prijav vse do petka do 15. ure. Pomladni izlet z naslovom Panonska pravljica se bo začel prihodnji petek v zgodnjih jutranjih urah; prvi dan se boste mimo Blatnega jezera odpeljali do čarobne Budimpešte, kjer boste lahko do večera spoznavali znamenitosti madžarske prestolnice. Po zajtrku se odpravimo proti »veliki planjavi«. Prav na sredini Panonske nižine se bomo ustavili na Puzsti, tipični madžarski kmetiji, kjer nam bodo Madžari pokazali svoje veščine v dresuri konj in nas pogostili s tipičnim kosilom. Pot nadaljujemo do Novega Sada. Tretji dan nepozabnega potovanja bo namenjen spoznavanju srbske kulinarike, kulture in znamenitosti.

Če torej želite preživeti Panonsko pravljico v družbi vedno zabavnih bralcev in bralk Slovenskih novic za le 199 evrov, se prijavite na telefonski številki 08 384 30 22 vsak delovnik med 10. in 15. uro, najpozneje do petka. Prijavo lahko oddate tudi prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ob tem morate navesti naslednje osebne podatke potnikov: ime, priimek in datum rojstva. Prijava na izlet je zavezujoča, ob njej pa vam ni treba plačati prijavnine.

Vse splošne pogoje najdete na spletni strani organizatorja potovanja http://www.krizarjenja-b2b.com/sl/splosni-pogoji. Pohitite, na voljo je le še nekaj mest.

Deli s prijatelji