VRAČA UDAREC

Užaljeni GGM? Z vsemi topovi nad Bratuškovo

Objavljeno 21. april 2014 16.05 | Posodobljeno 20. april 2014 22.15 | Piše: M. U., T. L.

Odkar ni več na čelu Luke Koper, napada vlado Alenke Bratušek. Na twitterju tudi o tem, da je Jankovičeva kandidatura odlična za izgovore nesposobne vlade.

LJUBLJANA – Gašpar Gašpar Mišič je moral zapustiti Luko Koper, vendar se s tem očitno ne more sprijazniti. Medtem ko njegovi strankarski kolegi v času velikonočnih praznikov bolj kot ne molčijo na družabnih omrežjih, kot je, denimo, twitter, in se največ zapisov suče okoli velikonočnih praznikov, pa GGM ne miruje. 

V dneh po odstranitvi iz Luke Koper (in pred volilnim kongresom Pozitivne Slovenije) je nenavadno dejaven z zapisi na twitterju, v katerih bolj ali manj odkrito politizira in problematizira, sledilce pa je dobesedno zasul z zapisi in s spravnimi mislimi na temo, kako rešiti Slovenijo iz krize (»V Sloveniji imamo vse, kar imajo 'veliki', in še več, zato bi moral razvoj temeljiti predvsem na tradicionalnih vrednotah in naravnih danostih«), ni pa zaobšel niti Luke Koper (»Med poslovodenjem LK sem spregledal bistvo, in sicer to, da v državnih podjetjih ne šteje, koliko si ustvaril, temveč, koliko si uničil«). 

In če v zadnjih dneh med člani Pozitivne Slovenije naklonjenost vsak na svoj način iščeta Alenka Bratušek in Zoran Janković, se GGM brez dlake na jeziku loti tudi vlade Bratuškove in ji očita, da je nesposobna. 

image

Podpornik Zorana Jankovića je prepričan, da je njegova predsedniška kandidatura na kongresu Pozitivne Slovenije (PS) le izgovor za nesposobno vladno koalicijo. Kot smo že poročali, pa se s takimi odzivi Mišič premierki zagotovo ne bo prikupil, saj je ta že dejala, da ga ne bo znova sprejela v svoj kabinet, saj da mu tam ni bilo všeč in je raje šel v gospodarstvo.

GGM je med drugim na twitterju odkrito zapisal, da v sedanji »obliki in sliki« Pozitivna Slovenija »zagotovo« ni odgovor, ki bi Slovenijo popeljal iz krize. Najprej namreč zapiše, da je za izhod iz krize treba poznati pravi password (angl. geslo). Na vprašanje, ali PS ni geslo, pa GGM odgovori: »V sedanji obliki in sliki zagotovo ne!«

Glede na zapise ni odvečno vprašanje, ali bomo v kratkem priče odhodu GGM iz Pozitivne Slovenije ...

Deli s prijatelji