NAGRADNA AKCIJA

Urši iz Medvod je dvojno plačo prinesel dobri mož Miran

Objavljeno 17. maj 2012 12.07 | Posodobljeno 17. maj 2012 12.10 | Piše: R. S.
Ključne besede: Podvoji plačo

Četrtkova zmagovalka akcije Podvoji plačo je Urša. Mama dveh fantkov je trenutno na porodniški. Nepričakovani denar ji bo prišel še kako prav. Toda pot do njega je bila ovinkasta ...

MEDVODE – Kot kuhinjska pomočnica v vrtcu Urša zasluži 580 evrov. Ni veliko ob vseh stroških: dva sinčka, veliko plenic, porodniška. Pravi, da je s plačo zadovoljna, ker je vsaj redno izplačana vsak mesec. Ko plača vse položnice in stroške, ji ostane bore malo. Za hec se je prijavila na veliko akcijo Radia Center in Slovenskih novic, v kateri bo 15 srečnežev dobilo podvojeno plačo.

Rešil jo je popoln neznanec

Fortuna ji je bila naklonjena in Urša je postala današnja zmagovalka. TODA! Urša bi po objavi svojega imena v etru Radia Center morala hitro poklicati na telefonsko številko 01 290 9999. Čas se je iztekal, Uršinega klica pa ni bilo. Vsi poslušalci skupaj z voditeljema Sašem Pappom in Polono Požgan so trepetali, ali bo Urši uspelo poklicati pravočasno, da bo lahko zahtevala svojo podvojeno plačo ... zato se je poslušalec Miran odločil ukrepati: v telefonskem imeniku je poiskal zmagovalkino telefonsko številko, jo poklical in ji naročil, naj hitro ukrepa. Treba je pripomniti, da Miran Urše sploh ne pozna ...

Urša bo zdaj poleg redne plače na svoj račun v banki prejela še dodaten znesek v enaki višini. In zagate, kako plačati poletne počitnice, so rešene! Njen pogovor v etru lahko poslušate s klikom na priponke na dnu prispevka.

Bi sodelovali tudi vi?

Potrebujete le nekaj minut časa za prijavo, nato pa poslušajte Radio Center, in če boste zaslišali svoje ime, bomo morda že jutri na tem mestu pisali prav o vas. Radio Center lahko poslušate tudi prek spletaimage. Sodelujete lahko vsi, ki imate prihodke: poleg tistih s plačami tudi honorarci, upokojenci, študentje, prejemniki socialne pomoči ali pomoči za brezposelne ipd. Sodelovanje je brezplačno.

Izpolnite prijavnico zdaj in morda boste jutri zmagovalec vi!

Deli s prijatelji