OSEBNI STEČAJ

Težave pri Jankovićih?

Županov sin pošto prejema v Savudriji.
Fotografija: Damijan Janković. FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
Damijan Janković. FOTO: Blaž Samec, Delo

LJUBLJANA – Za prihodnji torek je na ljubljanskem okrožnem sodišču sklican narok za začetek postopka osebnega stečaja Damijana Jankovića, poročajo Finance. Gre za starejšega sina župana Ljubljane Zorana Jankovića, skupaj z bratom Juretom pa upravljata Electa holding. Ta ima v lasti skoraj stoodstotni delež Electe Inženiring, ki upnikom dolguje prek osem milijonov evrov, je razvidno iz zaznamb v javno dostopnih evidencah.

Obremenitve vpisane na Electi Inženiring FOTO: Ajpes, Posnetek Zaslona
Obremenitve vpisane na Electi Inženiring FOTO: Ajpes, Posnetek Zaslona

Iz objave sodišča je razvidno tudi, da ima Damijan po novem naslov za prejemanje pošte na Hrvaškem, v Savudriji, in nič več v Sloveniji. Ali se je dejansko odselil in ali je z njim odšla tudi partnerica Ursula s hčerjo, ni znano.

Ursula je sicer redna gostja modnih prireditev, svoje življenje pa javnosti postavi na ogled tudi prek družabnih omrežjih

Pred njim se je selil brat Jure

Damijan ni prvi Janković, ki je svoj naslov »preselil« v tujino. Pred časom smo že poročali, da je Jure Janković svoje prebivališče prijavil v ciprskem Limasolu, potem v prostorih v Slovenskih Konjicah, ki so po Gursu imeli namembnost skladišča. Več o tem preberite na povezavi. Zdaj je že več let prijavljen v Ljubljani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije