NI NEVAREN

Teš: sumljivi prah za direktorja so že analizirali

Objavljeno 04. avgust 2015 18.01 | Posodobljeno 04. avgust 2015 17.59 | Piše: Mo. S.

Pravijo, da so spremembe, ki se dogajajo v poslovanju družbe, najbrž pripomogle k temu, da se je »nekdo odločil opozoriti na problematiko na sicer nenavaden način«.

Termoelektrarna Šoštanj.

ŠOŠTANJ – Prah, ki je bil del grozilnega pisma, je po prvih analizah negativen, so sporočili iz Termoelektrarne Šoštanj.

»Kot smo javnost že obvestili, je danes direktor Termoelektrarne Šoštanj dr. Matjaž Eberlinc prejel grozilno pismo s prahom belo-zelene barve. Po prvih analizah, ki so bile opravljene, prah ni nevaren zdravju ljudi, tako so lahko zaposleni in novinarji, ki so prišli na kasneje odpovedano novinarsko konferenco, ob 15.45 zapustili prostore upravne stavbe termoelektrarne,« so dodali.

Kot pravijo, so spremembe, ki se dogajajo v poslovanju družbe in vplivajo tudi na lokalno skupnost, najbrž pripomogle k temu, da se je »nekdo odločil opozoriti na problematiko na sicer nenavaden način«. Ta pa po njihovem prav nič ne pripomore k normalnemu poslovanju in reševanju odprtih vprašanj, ki so bila in bodo, ne glede na to, kdo družbo vodi, pa je še dodal direktor Eberlinc.

Novinarska konferenca, ki je danes zaradi incidenta odpadla, bo v sredo, 12. avgusta, ob 11. uri.

Deli s prijatelji