NAGRADNA IGRA

Terninih loncev bo vesela žena

Objavljeno 08. maj 2014 14.50 | Posodobljeno 08. maj 2014 00.58 | Piše: A. A.

V 23. krogu nagradne igre Terna je sreča romala na Štajersko.

Odgrnil je nalepko in zagledal tri lonce. Foto: Jani Dolinšek

RAČE – Nagradna igra Slovenskih novic Terna najzvestejšim bralcem prinaša nagrade. Ni vam treba storiti drugega kot stopiti do trafike in kupiti izvod Slovenskih novici ter v zgornjem kotičku naslovne strani odlepiti srce nalepke in pogledati, ali je Terna zadela tudi vas! Če pa ste naročnik Slovenskih novic, vas sreča lahko obišče prav vsak dan dobesedno na domu.

Od leta 2010 smo v Terni, nagradni igri Slovenskih novic, za zvestobo nagradili že več kot 100.000 bralcev. V tokratni 23. Terni, ki traja do 24. maja, smo podelili že kar nekaj nagrad, kar nekaj bogatih pa še čaka srečne bralce.

In novica, da so dobitniki naše nagradne igre Terna, je tik pred prvomajskimi prazniki razveselila člane družine Pernat iz Rač. Štiridelni set ekonom loncev gre torej v Rače, na Štajersko.

Alojz Pernat nam je dejal, da je naročnik Slovenskih novic že dobrih 15 let, a doslej pri nagradnih igrah ni bil rojen pod srečno zvezdo. »Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem nekaj zadel,« nam je dejal upokojenec z nasmehom na obrazu. In kaj bo počel s štiridelnim setom ekonom loncev?

»To pa je bolj vprašanje za mojo ženo. Ona skrbi, da so
vsi pri hiši siti. Ker se hčerka in vnuki ob različnih urah vračajo iz službe in šole, nam bodo dodatni lonci prišli še kako prav,« je sklenil Pernat.

Deli s prijatelji