TERNA

Ternin tisočak Mariji, glavna nagrada še čaka

Objavljeno 14. julij 2016 12.45 | Posodobljeno 14. julij 2016 12.45 | Piše: B. K. P.

V nagradni igri Terna je gospa Širec iz Žetal zadela 1000 evrov.

Pod nalepkami se skriva še veliko evrov in drugih lepih nagrad. Foto Marko Feist

ŽETALE – V 38. krogu nagradne igre Slovenskih novic sta padli že dve od skupno petih lepih denarnih nagrad. Po Jožefu Žuniču se je evrskega tisočaka razveselila tudi Marija Širec iz Žetal. Že tri leta ji dostavljavec Slovenske novice vsako jutro prinese na prag stanovanjske hiše in prav toliko časa gospa Marija vsak dan pokuka pod nalepko na naslovnici časnika, ali jo morda čaka kakšna nagrada. Doslej sreče ni imela. Vsaj ne tako velike. Enkrat je pod nalepko zagledala zavitek kave in to je bilo vse, izvemo. Zato je bilo toplega julijskega jutra, ko je, kot že tolikokrat, 50-letna Marija odlepila nalepko in so se tam prikazali trije enaki simboli, natančneje tri tisočice, veselje toliko večje.

Marija v denarju ne bo uživala sama, dobrosrčna Štajerka se dobro zaveda, da je srečo treba deliti. Kot nam je povedala njena snaha Mateja, bodo prav vsi člani njene velike družine, gospa Marija ima namreč dva sinova in tudi že tri vnukinje, najstarejša šteje šest let, najmlajša pa komaj tri mesece, prejeli delček nagrade. Ali v obliki denarja ali darilc. In to še ni vse, nagrajenka bo za bližnje pripravila tudi piknik, da skupaj proslavijo srečni dobitek.

Tokratni krog Terne poteka vse do 20. avgusta. Še vedno je na voljo nekaj evrskih tisočakov, nekoliko več petstotakov in pa glavna nagrada kar 5000 evrov. 

Deli s prijatelji