SREČNA DRUŽINA

Terna za Niko in Lano – za Miklavža, Božička in dedka Mraza

Objavljeno 03. december 2013 09.32 | Posodobljeno 03. december 2013 09.34 | Piše: Lovro Kastelic

Boštjana Pajka, očeta dveh hčerkic, je nagradna igra Terna bogato obdarila.

Dobitnik petih Terninih tisočakov – Boštjan Pajk! Foto: Igor Mali

»V Mestu sem čakal, čakal in čakal …« Za domačine in okoliško prebivalstvo je Mesto pač Novo mesto. Je centralno območje, kamor gravitira ne le ožja, temveč tudi širša regija. Tam se urejajo papirji in še marsikaj. Tja je moral nujno tudi 38-letni Boštjan Pajk, doma iz majhnega kraja pri Šmarjeških Toplicah, z Griča pri Klevevžu, »kakšnih deset hiš premoremo«, se je nasmehnil. Ki je tedaj torej čakal ter si zaželel ta čas nekako skrajšati. »Le kako bi se temu zoperstavil?« se mu je motalo v glavi.

Potem pa je le pomislil na eno najboljših in na najučinkovitejših zdravil, na Slovenske novice! Mestoma lahkotno in neobremenjujoče branje, na trenutke poglobljeno, intrigantno in na splošno takšno, ki v bralcu sproži premislek, ki ga požgečka po njegovih čustvih ter opomni, da je svet okoli njega resnično pisan in še kako razburljiv. Nikakor dolgočasen.

Boštjanu, marljivemu avtomehaniku – z marljivostjo, strokovnostjo in predanostjo, »z jamranjem se daleč pač ne pride«, priznava, Boštjan izvrstno kljubuje težkim časom –, so Novice tedaj pomagale prvič.

Naslednjič so mu pomagale že par ur pozneje

Ko se je tik pred zdajci spomnil na že dvajseto Terno in na nagradni kupon v obliki nalepke. Samo odlepiti ga je bilo treba in imeti nekaj sreče! Boštjana, ki še danes ne more verjeti, tako ali tako, nam je zaupal, ni še nikdar ničesar zadel, je pod nalepko pričakalo visokih 5000 evrov! Zajetni kupček denarja, verjemite, bo znal dodobra unovčiti. »Če imate tako majhne otroke, kot jih imam sam, potem sredstev ni nikoli dovolj ...«

Z ženo Jasno imata namreč dve deklici, štiriletno Niko in dve leti starejšo Lano. Zdi se, da bodo Miklavž, Božiček in dedek Mraz tokrat še kako radodarni pri Pajkovih. Zakaj že? Ker sta bili Nika in Lana letos še posebno pridni!

 

Deli s prijatelji