TERNA

Terna nadomešča Božička

Objavljeno 18. december 2014 20.08 | Posodobljeno 18. december 2014 20.07 | Piše: Barbara Petek
Ključne besede: Terna posoda

Veseli december je prišel tudi med naše bralke in bralce, dobitnike nagrad.

Terra Rossa je posoda za najboljše kuharje, torej tudi za številne naše bralke in bralce. Foto: S.N.

LJUBLJANA – December je čas obdarovanj in tudi naša nagradna igra Terna že od začetka meseca veselo obdaruje bralke in bralce Slovenskih novic, ki imajo ob odstranjevanju nalepke na naslovnici srečno roko.

Nagrade, ki jih je v samo nekaj dneh prejelo kar pet naših bralcev, bodo še kako prav prišle v teh prazničnih dneh, saj bomo Savko Osmak iz Ljubljane in Erno Roškar iz Čeč obdarili s kuhinjskima aparatoma znamke Bosch, Suzano Ažnoh iz Slovenj Gradca in Aleksandra Marolta iz Kresnic s šestdelnim setom kuhinjske posode Terra Rossa, Ivanko Pečečnik s Plešivca pa z enajstdelnim setom te posode; njena sestava omogoča zelo hitro in enakomerno segrevanje posode, hrana pa se tako skuha enakomerno in ostane dlje topla. Posodo odlikujejo še številne druge vrhunske lastnosti, zaradi česar je več kot primerna tudi za profesionalne kuharje. Božične in novoletne pojedine bodo tako še bolj slastne.

Kompleta posode se je še posebno razveselila Suzana Ažnoh, edina izmed dobitnikov, ki na Slovenske novice ni naročena, le tu in tam kupi izvod, ko pa se ta znajde v njenih rokah, obvezno pogleda tudi pod Ternino nalepko. »Tole je pa res lepo praznično darilo,« ni mogla skriti veselja gospa Ažnohova, ki pri nagradnih igrah po navadi nima sreče, vrhunske posode pa se je še toliko bolj razveselila, saj svojo družinico, tri člane šteje, rada razvaja tudi s kulinaričnimi mojstrovinami. Dober tek vsem nagrajenkam, nagrajencu in njihovim najbližjim! 

Deli s prijatelji