NA POTI

Tanja ima na žrebanjih srečo

Objavljeno 15. september 2014 14.17 | Posodobljeno 15. september 2014 14.17 | Piše: Blaž Kondža

Odkrivamo skrite kotičke z renaultom capturjem. Kako je srečna izžrebanka Tanja Vincelj iz Lucije preživela konec tedna s capturjem.

Nataša Gjura iz podjetja Renault Nissan Slovenija predaja Tanji Vincelj capturjeve ključe oziroma kartico. (Foto: Jože Suhadolnik)

Akcija Odkrivamo skrite kotičke z renaultom capturjem, ki je letošnje poletje potekala v sodelovanju Nedeljskih novic, Nedela in Renaulta Slovenija, se je končala z žrebanjem glavne nagrade – uporabe capturja ves vikend, obiska pustolovskega parka Postojna in družinskega kosila. Seveda nas je zanimalo, kako je nagrajenka preživela konec tedna s capturjem.

Po nakupih in na kosilo

Žreb je bil tokrat naklonjen Tanji Vincelj iz Lucije, ki je v začetku avgusta prejela klic, da so med več kot 2300 prejetimi glasovnicami izžrebali prav njeno. Zapišimo še, da smo poleg glavne nagrade v tedenskih žrebanjih podelili tudi 50 poletnih paketov Captur, ki so vsebovali japonke, napihljivo žogo in zapestni športni trak. »Najprej nisem verjela, da je bila sreča naklonjena prav meni,« ob prejemu ključev oziroma kartice svetlomodrega renaulta capturja razlaga dobitnica in doda: »Šele potem, ko je sledilo še nekaj elektronskih sporočil, v katerih smo usklajevali in iskali ustrezen termin, sem se zavedla, da gre zares.« Nataša Gjura iz podjetja Renault Nissan Slovenija ji je predala kartico in razložila posebnosti in uporabo avtomobila ter ji zaželela srečno vožnjo.

Tanja, sicer pomočnica ravnateljice na OŠ Lucija, je po capturja prišla v družbi svojega brata Milana, s katerim sta se najprej podala po nakupih v Ljubljano, na poti domov pa sta se spotoma ustavila v Postojni na poznem kosilu, da sta proslavila uradni začetek uporabe avta. Kot nam je povedala, rada sodeluje v nagradnih igrah in ima pri tem kar nekaj sreče – pred leti je imela celo tako veliko, da je zadela avtomobil v trajno last. Tudi v naši nagradni igri je poleg glavne nagrade osvojila še tedensko.

Obnavljata 
mamino rojstno hišo

Soboto naj bi s capturjem preživela v pustolovskem parku Postojna, a jo jima je vreme zagodlo, tako da sta se odpravila na grad Snežnik, kjer je bilo tisti dan zelo pestro. Po sprehodu sta nadaljevala pot do turistične kmetije Hudičevec v vasi Hruševje, streljaj od Razdrtega, kjer ju je čakalo okusno kosilo.

Cilj nedeljskega izleta so bile vasice v zaledju slovenske Istre. Na vas Pregara, nedaleč od Abitantov (ki smo jih obiskali v sklopu akcije), Tanjo in njenega brata vežejo tako lepi kot bridki spomini – tam je rojstna hiša njune matere, ki je pred kratkim umrla. Prav to hiško z veliko truda in ljubezni prenavljata. »Ko se imaš dobro, čas hitro mine,« pravi Tanja, ki se je morala v ponedeljek posloviti od capturja.

In kakšno je bilo druženje? »Z avtomobilom sem bila zelo zadovoljna. Prtljažnik je za moje potrebe dovolj prostoren, dizelski motor zelo tih, kakšen konjiček več pa bi bil tudi dobrodošel. Najbolj sem bila navdušena nad pametno kartico – ta je lahko ves čas v žepu ali torbici, pa kljub temu lahko odklenemo, zaženemo in zaklenemo. Sem pa pogrešala parkirni senzor zadaj, saj je avtomobil pri vzvratni vožnji rahlo nepregleden,« sklene Tanja Vincelj svoje mnenje o renaultu capturju. 

Deli s prijatelji