SREČEN KONEC

Takšno je stanje dečka, ki je padel v zaledeneli ribnik

Življenje dečka je bilo ogroženo, a se je po dvajsetih dnevih zdravljenja naposled vrnil domov.
Fotografija: Dečka so iz vode rešili svojci in ga oživljali do prihoda reševalcev, ki so ga prevzeli v nadaljnjo oskrbo. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Dečka so iz vode rešili svojci in ga oživljali do prihoda reševalcev, ki so ga prevzeli v nadaljnjo oskrbo. FOTO: Jure Eržen, Delo

Sredi januarja je mnoge pretresla vest o nesreči, v kateri je sedemletnik padel v ribnik na zasebnem posestvu, potem ko se mu je med igro s prijateljem pod nogami udrl led in je padel v vodo. Življenje dečka je viselo na nitki. Iz kroga družine je včeraj prišla vesela novica – deček je spet doma, v objemu svoje družine.

V katero smer se bo prevesilo življenje sedemletnika, starši niso vedeli dolge tri dni, potem ko so četrti dan zdravljenja in »neznosne napetosti« začutili vsaj malo olajšanja.

Vsak naslednji dan so bili zdravstveni izvidi spodbudnejši in deček je v slabem tednu po nesreči spet zadihal s svojimi pljuči. Po dvajsetih dneh se je včeraj vrnil iz bolnišnice, so zapisali v facebook skupini, kjer so molili za dečka. In zmagalo je življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije