NOVOST

Svet kapitala bo razburkal finance

Objavljeno 07. oktober 2016 16.28 | Posodobljeno 07. oktober 2016 16.28 | Piše: E. N.

Naša časopisna hiša je začela izdajati finančno-poslovni tednik Svet kapitala, ki bo vsak petek priložen Delu.

Prva številka tednika pod drobnogledom.

Svet kapitala v tiskani izdaji vam bo na 32 straneh prinašal ekskluzivne zgodbe, intervjuje in globalne poslovne teme.

»Na 32 straneh boste lahko vsak petek brali vsebine, katerih rdeča nit je vijuganje med globalnim in lokalnim z nujnim zapikom ob vsakem zapisu – uporabni vrednosti oziroma vsebini, zaradi katere bo odločanje o novem poslovnem ali osebnem koraku lažja in boljša,« je povedala urednica Sveta kapitala Petra Kovič.

»Svet kapitala postavlja nov standard za poslovne medije tako v tisku kot tudi na spletu. Želim, da Svet kapitala postane sinonim za petkovo Delo, tako kot je Sobotna priloga sinonim za sobotno Delo,« je poudaril Gregor Knafelc, v. d. odgovornega urednika Dela.

Vsak dan tudi na spletu

Poslovni tednik bo imel tudi svoj portal, dostopen, kakopak, na istoimenskem naslovu svetkapitala.siimage. »Naša ciljna skupina ste mladostni profesionalci, ki vlagate v kariero, vas zanimajo finančne informacije, pustite se razvajati in želite oplemeniti svoj denar,« je dodal še Robert Schmitzer, direktor digitalnega razvoja Dela.


Bi radi prebirali Svet kapitala?

  • Vsak petek ga najdete v kiosku priloženega Delu.
  • še lažje bo, če vam ga prinese poštar: pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image ali pokličite na 080 11 99 za dobro naročniško ponudbo,
  • dnevno spremljajte portal svetkapitala.siimage.

image
To je ekipa Sveta kapitala. Foto: Blaž Samec/Delo

Deli s prijatelji