NAGRADNA IGRA

Stric Vinko ji je priigral kozmetiko

Objavljeno 15. maj 2015 14.28 | Posodobljeno 15. maj 2015 14.28 | Piše: Maja Kepic

Naša nagrajenka, ki je prejela paket kozmetike Afrodita, je Suzana Zagorec.

Bliža se poletje, ko si – sploh dekleta – še posebno rade vzamemo čas za razvajanje. Suzana Zagorec iz Ribnice pri Kisovcu ni izjema. »Ravno sem pri frizerju,« se je zasmejala simpatična 37-letnica, ko smo ji prek telefona sporočili, da je ena od srečnih nagrajenk naše nove nagradne igre, ki smo jo pripravili v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita.

Suzano smo obiskali kar pri njeni frizerki Barbari, lastnici salona v Kisovcu. »Joj, ta moj stric je prav faca,« je dejala Suzana, ko smo ji predali škatlo s kozmetičnimi izdelki. Med odpiranjem nam je razložila, da je stric Vinko namreč tisti, ki je v njenem imenu izpolnil nagradni kupon in ga poslal na naše uredništvo. »On je vaš zvesti naročnik že veliko veliko let. Rad vas bere in vedno izpolni vse nagradne kupone, ki jih najde v časopisu. Pred kratkim je mojima otrokoma priigral neke vstopnice, ki ste jih tudi podeljevali. Skratka, to ima v naši družini on čez in očitno ima srečno roko,« se nasmehne.

Suzana je bila nagrade zelo vesela. »Oh, poglej, poglej, celo zeliščna kopel za noge je tu notri,« je navdušeno ugotavljala, frizerka Barbara pa je v smehu dodala: »Prav zavidam ti. Jaz sem tudi izpolnila ta kupon, vendar nisem nič zadela. No, očitno ga mora na Novice poslati tvoj stric! Se bomo že zmenili!«

Slovenske novice in Kozmetika Afrodita sicer nagrajujeta vsak dan, med 11. in 22. majem bomo kar 40 bralcem Novic podarili bogat paket izdelkov za osebno nego. Paket vključuje izdelke tako zanjo kot zanj, med drugim gel za tuširanje, šampon za lase, vlažilne kreme, balzam za britje, maslo za telo, odstranjevalec laka za nohte in še mnogo drugih privlačnih in nadvse uporabnih stvari. V ponedeljek, 25. maja, pa bomo izžrebali še pet nagrajencev, ki bodo prejeli darilni bon v vrednosti 150 evrov za razvajanje v Beauty centru Afrodita, ki vsebuje masažo celega telesa z dvema maserkama, refleksno masažo stopal z eteričnimi olji, velnes nego obraza z močjo šampanjca, nego rok, obisk podjetja Kozmetika Afrodita in kosilo v restavraciji Sonce.

Deli s prijatelji