EURO JACKPOT

Srečnež, ki je včeraj dvignil milijone, je iz grosupeljske občine

Objavljeno 29. januar 2014 12.31 | Posodobljeno 29. januar 2014 13.03 | Piše: K. K., T. L.

Po naših zanesljivih podatkih je grosupeljska občina pred nekaj minutami na račun prejela nekaj več kot tri milijone.

Fotografija je simbolična.

GROSUPLJE – Srečnež, ki je včeraj na Loteriji Slovenije dvignil nekaj več kot 17 milijonov evrov, je iz Grosupljega. Po naših zanesljivih podatkih je namreč grosupeljska občina pred nekaj minutami na račun prejela dobre tri milijone. To nam je potrdil tudi direktor občinske uprave Dušan Hočevar.

Iskanje novega milijonarja ...

Saga ugibanja in iskanja, od kod je srečnež, se je tako po dobrem mesecu in pol končala. Naj spomnimo: da je novi slovenski milijonar z območja Grosupljega, smo mediji pisali že od vsega začetka. Potrditve ni bilo, saj dobitnik po dobitek ni prišel. In začele so se spletati prave zgodbe in iskanje novega milijonarja se ni končalo do današnjega dne. 

Po eni različici je bil srečnež trgovski potnik s Planine pri Sevnici, ki je listek vplačal v Grosupljem. Po Planini pri Sevnici se je pojavila Škofljica in milijone naj bi po takratni različici dobil moški, ki je že pol leta brez službe, in sicer odkar je propadla zasebna mesarija, v kateri je služil kruh. To bi tudi pomenilo, da bi srečnež tedaj lahko svojega starega punta zamenjal za bolj sodobnega jeklenega konjička.  

Ker srečnež kar ni in ni prišel po dobitek, so se pojavila ugibanja, da ta morda sploh ne ve, da je vplačal sanjski dobitek, ali pa je morda listek izgubil ali založil ... No, zdaj je ugibanj konec: srečnež je iz Grosupljega, očitno pa se je dovolj uspešno skrival pred mediji, saj še vedno ostaja skrivnost, s čim je do sanjskega dobitka na jackpotu služil kruh.  

 

Deli s prijatelji