TERNA

Spalnico bo prepustila sinu Benjaminu

Objavljeno 21. december 2012 12.35 | Posodobljeno 20. december 2012 22.55 | Piše: Š. A.

Babica iz Tržiča pred tem ni zadela še ničesar, zdaj pa kar Terno.

Kristina Jančič v Slovenskih novicah najprej pogleda pod nalepko. Foto: Špela Ankele

KRIŽE PRI TRŽIČU – Spalnica Vitapur, ki jo je v zadnji Terni zadela Tržičanka, je v teh prijetno razpoloženih decembrskih dneh, ki že močno dišijo po praznikih, pripotovala na Gorenjsko. Upokojenka Kristina Jančič, babica štirih vnučkov, je sodobno belo spalnico prepustila sinu Benjaminu, ki živi v Križah pri Tržiču. »Novega pohištva trenutno ne potrebujem, sinu pa bo ta lepa spalnica še kako prav prišla,« nam je dejala Kristina, medtem ko njen sin ni pohvalil samo lepote, temveč je navdušen predvsem nad jedrom nove spalnice – vzmetnico.

»Slovenske novice z zanimanjem preberem, saj zelo dobro poročate tako o nesrečah kot tudi o drugih dogodkih, ki me zanimajo. Še preden sem časopis prelistala, sem pogledala pod nalepko. Pokazali so se trije enaki znaki, a nekako kar nisem verjela, da v rokah držim Terno. Pa sem poklicala v Ljubljano, prebrala številke na nalepki in gospa mi je prijazno čestitala. Kar verjeti nisem mogla tej sreči – sploh ker do zdaj nisem še ničesar zadela,« se je kar smejalo babici Kristini, oba s sinom pa sta se strinjala, da je nagrada v resnici še lepša, kot je bila na sliki.

Še to: tudi danes bo najprej pogledala, kaj se skriva pod nalepko. Malce iz navade, predvsem pa zaradi svojega večnega optimizma, saj vendar nikoli ne veš – morda se ti sreča nasmehne še enkrat.

Deli s prijatelji