TERNA

Sonja zadela, Marjan bo kosil

Objavljeno 23. avgust 2013 15.20 | Posodobljeno 22. avgust 2013 19.53 | Piše: Mi. K.
Ključne besede: Terna Terna

Naša naročnica Sonja Košljar je v Terni zadela kosilnico.

Sonja Košljar je naročnica na Slovenske novice. Foto: Marko Feist

LJUBLJANA – Največja nagradna igra Slovenskih novic Terna še naprej nagrajuje naše zveste bralce in bralke. V prvem tednu že 19. izvedbe je razdelila dva visokotlačna čistilnika Stihl, medtem ko se je drugi teden očitno osredotočila na kosilnice. Takšno z bencinskim motorjem, znamke Viking, je zadela naša 59-letna naročnica Sonja Košljar iz ljubljanskih Novih Jarš.

Sonja in njen mož Marjan sta kot po navadi zjutraj sedela na kavi, ko sta se začela pogovarjati prav o Terni. »Marjan je rekel: 'Kaj boš odpirala, saj je brez zveze, nikoli nič ne dobimo',« je pripovedovala Sonja, ki je nato moža izzvala, naj sam odlepi nalepko na prvi strani, in upala, da bo njegova roka srečnejša. »Pokazali so se mu trije enaki simboli. Sprva nisva vedela, kaj sva zadela, ko sva preverila v reklami v časopisu, sva ugotovila, da kosilnico,« pravi Sonja.

Po njenih besedah je že velikokrat igrala igre na srečo, včasih bolj za šalo kot zares kupi hitro srečko, vendar brez uspeha. »Zdaj pa so mi bile zvezde enkrat naklonjene,« je nasmejano pripovedovala Sonja, ki ji bo kosilnica prišla zelo prav. »Živim v hiši, kjer imamo zadaj vrt in manjši travnik. Kosilnica je že v odpisu in bo ta prišla zelo prav,« je dodala. Kosilnico sicer večinoma upravlja mož, ki ima tudi osemletnega pomočnika. »Vnuk uživa v tem, navdušen je nad motorji in mehanizacijo. Samo da brenči, takoj skoči,« je pojasnila Sonja.

Nagradna igra Terna, ki se je začela 12. avgusta, vas bo z bogatimi nagradami razveseljevala vse do 5. oktobra. Na bralke in bralce še čakata glavna nagrada v znesku 5000 evrov bruto, traktorska kosilnica Viking, dve kosilnici z bencinskim motorjem Viking, štirje visokotlačni čistilniki Stihl ter več kot 5000 nagrad. Ne pozabite, Terno lahko enkrat na dan igrate tudi prek spletne strani Slovenskih novic. Srečno! 

Deli s prijatelji