NAPOVED

Sončni mrk prinaša tudi negativne spremembe

Objavljeno 03. januar 2011 15.44 | Posodobljeno 03. januar 2011 15.44 | Piše: Mo. S.

Pričakujemo lahko razpad zveze, izgubo dela ali pojav starih težav

Delni sončni mrk bo v torek dopoldne.
LJUBLJANA – V torek ob 8. zjutraj se bo začel delni sončni mrk. Glede na to, da ta redki nebesni pojav ponavadi povezujemo z nečim slabim ali negativnim, smo poklicali astrologinjo Katjo in vedeževalko Karin, ki sta nam zaupali svoje osebno mnenje o tem.

Najhujše je mimo

Astrologinja Katja meni, da delni mrk ni tako močan kot popolni in da je najhujše že za nami – tokrat ne bo tako, kot je bilo 21. decembra, ko je popolni lunin mrk sovpadal s solsticijem. Glede na to, da bo sončni mrk nastopil ob luninem mlaju, ni pričakovati ničesar slabega, saj se mlaj pojavlja vsak mesec.

Kljub temu napoveduje padec razpoloženja in spremembe na službenem področju, vendar meni, da se splošnih napovedi ne bi smeli strogo držati. Boljše je, če vam astrolog naredi osebno karto, ki vas usmerja skozi življenje.

Korenite spremembe, povezane s številko devet

Vedeževalka Karin pa nam je odgovorila v zvezi z numerologijo. Res je, da mrki napovedujejo nekatere korenite spremembe, meni. Napetost je mogoče čutiti že danes, sicer pa je to odvisno od izračuna osebne številke rojstnega datuma. Nekoliko občutljivejše so številke dve, štiri, sedem in devet.

Številka devet, ki ponazarja tudi jutrišnji dan, pomeni, da se lahko konča marsikateri partnerski odnos ali delovno razmerje. Znova se lahko pojavijo težave, povezane z uradnimi papirji in ustanovami, ki smo jih imeli že v preteklosti.

Po drugi strani pa nas lahko čaka pozitivno presenečenje – morda boste izvedeli za novo delovno mesto, se na novo zaljubili, podpisali pomemben dokument ali prejeli težko pričakovana finančna sredstva. Delni sončni mrk in številka devet pomenita, da se zgoraj navedene stvari lahko zgodijo v prihajajočih devetih tednih oziroma dneh.

Deli s prijatelji