NOVOST

Slovenske novice na iPadu

Objavljeno 02. oktober 2011 17.15 | Posodobljeno 31. julij 2013 20.34 | Piše: S. N.

Bodite prvi in najnovejšo izdajo časopisa Slovenskih novic preberite na iPadu ali tablicah s sistemom android.

Slovenske novice na iPadu

Najbolj bran in priljubljen časnik pri nas, Slovenske novice, širi svoj doseg. Bralcem je na voljo tudi elektronska različica za tablični računalnik iPad in vse tablice s sistemom android, ki omogočajo še preprostejšo in hitrejšo pot do aktualne izdaje časnika.

Postanite bralec Slovenskih novic in se pridružite našim 330.000 bralcem, ki vsak dan preberejo izvod Slovenskih novic. Jutrišnji izvod časnika pa lahko s pomočjo aplikacije preberete že zvečer, pred spanjem. Časopis vas bo v aplikaciji pričakal ob 22. uri. Tako boste na tekočem hitreje, medtem ko bodo drugi še čakali na poštarja ali hiteli v kiosk po svoj izvod.

Kako do Novic na iPadu?

Aplikacijo boste našli v App Storu pod ključno besedno zvezo 'Slovenske novice'. Lahko pa do nje dostopate tudi preko itunesa na računalniku: kliknite na spodnji logotip, namestite aplikacijo in nato iPad sinhronizirajte z računalnikom. Na napravah z androidom v iskalnik vpišite besedno zvezo 'Slovenske novice'.

Za poln dostop do vsebin sklenite enega izmed digitalnih paketov.

Uporabnikom aplikacije »Slovenske novice na iPadu« ponujamo ekskluziven dostop do vseh člankov iz aktualne tiskane izdaje in arhiva preteklih izdaj. Zagotavljamo možnost preprostega in hitrega shranjevanja najljubših številk iz arhiva. Vse prenesene številke lahko berete kjer koli tudi brez povezave s svetovnim spletom.

Več informacij: www.slovenskenovice.si/digitalno

Deli s prijatelji