POZIV K SPREMEMBAM

»Slovenija je ukradena in izropana država«

Objavljeno 02. maj 2013 18.22 | Posodobljeno 02. maj 2013 18.24 | Piše: D. P.

»Zdaj je zadnji čas za vzpostavitev normalne države. Na kongresu želimo utrditi in slovenskim volivcem ponuditi stranko, ki to hoče in je to tudi sposobna narediti,« pravi Cukjati.

LJUBLJANA – »Letošnjo turobno politično zimo si bomo zapomnili po 'vstajništvu'. Pa ne toliko zaradi legitimne zahteve po bolj pravni in pravični državi, ampak mnogo bolj po ekstremnih skupinah, ki bi najraje vdirale v stanovanja izvoljenih politikov, jih obešale na mostove, kristjane pa kar pokončale,« začenja Franc Cukjati svoj nagovor pred desetim jubilejnim kongresom SDS.

Prepričan je, »da Slovenija danes potrebuje politično silo, ki bo vzpostavila normalno okolje državniške zavesti. Potrebuje stranko, ki ne spreminja svojih programov in svojih stališč po vsakih volitvah ali tako rekoč ob vsaki spremembi vremena.«

Opozarja, da je danes Slovenija ukradena in izropana država, ki ji ne vladajo od volivcev izvoljeni politiki, ampak pohlepno tranzicijsko omrežje. »Zdaj je torej zadnji čas za vzpostavitev normalne države. In na kongresu želimo utrditi in slovenskim volivcem ponuditi stranko, ki to hoče in je to tudi sposobna narediti,« sklene Cukjati.

Deli s prijatelji