ZLORABA BEGUNSKIH VALOV

Slovenija bo bombardirana

Objavljeno 01. december 2015 13.50 | Posodobljeno 01. december 2015 13.55 | Piše: Katja Cah

Terorizem ne bo počival. Ubiral bo svoje zvite poti. Ena od njih je zloraba begunskih valov za tihotapljenje zločincev, belega blaga, človeških organov in drugega kriminala.

Naš stalni sodelavec, astrolog Stane Padežnik, ni človek ugank. Svoje napovedi vedno poda na podlagi natančnih izračunov, poudarja. Pa hkrati priznava, da se mu pri raziskovanju v mislih prikažejo določene slike oziroma vizualizacije, kot bi bil jasnoviden, a tega raje ne razglaša preveč. Prav ko vstopimo v njegovo pisarno, na zaslonu njegovega računalnika žari natalna karta Slovenije.

Kaj je bistveno za rojstno karto naše države?

Desno zgoraj pri astrološkem znamenju leva lahko vidite kar tri planete: Mars, Venero in Jupiter. Tam je področje financ, bank, proračuna Republike Slovenije. Zadnja dva planeta sta dobra, prinašata gospodarsko rast, denar, napredek, medtem ko planet Mars povzroča katastrofe, slaba dejanja tajkunov in pohlepnih goljufov. Od tukaj strašanske finančne luknje, ki se vedno znova pojavljajo kot začarani krog.

Ste avtor horoskopa v posebni knjižici, dodani prav k številki Oneplus, v kateri bo objavljen tudi pogovor, ki prav zdaj poteka. Lahko na splošno poveste, katera znamenja bodo v letu 2016 najbolj srečna in zdrava, katerim pa ne kaže prav dobro?

Tega, da bi bila katera znamenja posebno srečna in zdrava kot skupina, ni. To ne obstaja. Takšne sreče si pač ne moremo na splošno deliti. Lahko pa rečem, da bo vpliv Jupitra, ki ima zelo pozitivne energije, malo bolj varoval rojene v zemeljskih in vodnih znamenjih do 10. septembra, nato pa tiste v zračnih in ognjenih znamenjih. Sreče in boljšega zdravja se lahko nadejamo šele potem, ko bomo znali biti hvaležni za vse, kar smo, kar imamo in kar je, čeprav nam vedno ne bo šlo vse kot po maslu. Malce več smole bodo imeli rojeni v začetku pa do sredine januarja, aprila, julija, oktobra ter tisti, ki so na svet privekali ob koncu februarja, maja, avgusta in novembra. Konkretno gre za znamenja rib, device, dvojčka in strelca. Pa tudi raka, kozoroga, ovna in tehtnice.

Že v lanski decembrski številki Oneplus ste za leto 2015 napovedali »teroristične akcije in napade ekstremističnih sil z Vzhoda, ne le v bližnji okolici, tudi v Sloveniji«. Takrat se nam ni še niti sanjalo o tem, da bo jeseni po naših tleh dnevno hodilo na tisoče beguncev in da se med njimi lahko skrivajo tudi posamezni skrajneži. Bo leta 2016 še več terorističnih izbruhov?

Absolutno. Terorizem ne bo počival. Ubiral bo svoje zvite poti. Ena od njih je zloraba begunskih valov za tihotapljenje zločincev, belega blaga, človeških organov in drugega kriminala. Begunske valove sta sprožila zadnja septembrska mrka, posebno popolni lunin 28. septembra 2015. Lahko pričakujemo, da bodo prek Balkana valovali t. i. prebežniki vseh vrst še posebno marca in aprila ter avgusta in septembra 2016. Takrat bo spet prava norišnica. Ta se lahko sicer sproži že januarja. Delovale bodo intenzivne skrivnostne sile narave.
 

CELOTNI INTERVJU LAHKO PREBERETE V SVEŽI ŠTEVILKI REVIJA ONAPLUS, KI VAS ŽE ČAKA V NAJBLIŽJI TRAFIKI. LAHKO PA SE NANJO TUDI NAROČITE NA BREZPLAČNI TELEFONSKI ŠTEVILKI 080 11 99.

image

Deli s prijatelji