POZIV DOBRIM LJUDEM

Skupaj z Novicami pomagajmo žrtvam uničujočih poplav

Objavljeno 09. november 2012 16.40 | Posodobljeno 12. november 2012 14.25 | Piše: E. N.
Ključne besede: poplave

Za vsak prodani izvod Slovenskih novic v soboto, 10. novembra, je naša izdajateljica, medijska hiša Delo, d. d., pomoči potrebnim nakazala 10 centov. Pomagate lahko tudi z nakazilom Krambergerjevemu skladu.

Pomagajte ljudem, ki so ostali brez vsega. Donirate lahko Krambergerjevemu skladu.

LJUBLJANA – Začetek prejšnjega tedna bo marsikomu še dolgo ostal v zelo slabem spominu. Večji del države so namreč prizadele razdiralne poplave, ki so v nekaj minutah uničile vse tisto, kar so posamezniki ustvarjali več deset let.

»Veste, v kuhinji je zdaj meter in pol vode! Česa takšnega še nisem doživela,« se nam je v torek izpovedala Marija iz Vurberka. Podobne zgodbe je bilo mogoče slišati z vseh drugih prizadetih območij po državi, kjer prebivalce zdaj čaka naporna in tudi draga sanacija poplavljenih objektov.

Škoda bo po prvih ocenah presegla težko doumljivih 209 milijonov evrov. V tolarjih bi to številko zapisali takole: 50.084.760.000. Da, to je 11-mestna številka!

Vsak prodan izvod Novic je prinesel pomoč

V medijski hiši Delo smo se odločili, da bomo prizadetim v poplavah pomagali po svojih močeh. Od vsakega sobotnega prodanega izvoda Dela in Slovenskih novic smo namreč po 10 centov namenili za namensko odprte račune pod okriljem Rdečega križa, Karitasa  in  našega Sklada Ivana Krambergerja.

image

Če lahko, darujte v sklad in pomagajte žrtvam poplav

Po svojih najboljših močeh lahko pomagate tudi vi, drage bralke in bralci, in sicer tako, da denarno pomoč nakažete na transakcijski račun zagotovo dobro vam znanega Sklada Ivana Krambergerja, številka 02922-0019831742, s pripisom ZA POMOČ PRIZADETIM V POPLAVAH, sklicna številka 7123

Deli s prijatelji