SLOVO OD DOMNA

Skoraj 2000 glasov o smrti Domna: Policija je zamočila

Objavljeno 15. april 2016 22.02 | Posodobljeno 15. april 2016 22.03 | Piše: T. Pa.

Grozljiva smrt je pretresla Slovenijo.

LJUBLJANA – Dva tedna za tem, ko so v Dravi našli truplo pogrešanega Domna Simoničaimage, je policija vendarle sporočila vzrokimage njegove smrti. Fant je življenje izgubil zaradi utopitve, povedali pa so tudi, da je imel v krvi visoko stopnjo alkohola, in potrdili prisotnost THC ter psihoaktivnih zdravil.

Skrivnost o zadnjih trenutkih Domnovega življenja še ni pojasnjena, bralci Slovenskih novic pa ste v tokratni anketi odgovarjali na vprašanje, kakšne občutke je Domnova najdba vzbudila v vas. Svoje mnenje ste povedali jasno in glasno: zamočili so policisti. Kar 52 odstotkov vas je namreč odgovorilo, da policija katastrofalno opravlja svoje delo in da bi bilo treba zamenjati njen vrh.

Skoraj tretjina (32 odstotkov) sodelujočih sicer meni, da je zgodba prava grozljivka in da bi bilo treba lokal Štuk zapreti, 17 odstotkov pa, da gre pri vsem skupaj za pretiravanje. Da je povezava med smrtmi treh mladih fantov v Mariboru le naključje, pravi šest odstotkov vprašanih žensk in 11 odstotkov moških.

image

Deli s prijatelji