TERNA

Sesalnik vedno prav pride

Objavljeno 12. julij 2016 11.17 | Posodobljeno 12. julij 2016 11.18 | Piše: Jaroslav Jankovič
Ključne besede: Terna

Naša nagradna igra Terna je osrečila tudi Barbaro Malenšek iz Ljubljane.

Naši naročnici Barbari je veselo novico sporočil mož Mitja. Foto: Jaroslav Jankovič

LJUBLJANA – Upokojena trgovka Barbara Malenšek iz Rožne doline v Ljubljani je zvesta naročnica Slovenskih novic že vse od začetka. »Vselej se mi je zdel časopis zanimiv, predvsem raznolik. Z možem Mitjem rada prebirava zgodbe, z veseljem rešim tudi kakšno križanko.«

Tudi v četrtek, 7. julija, je iz nabiralnika pobrala Slovenske novice: »Mož jih je začel listati, bila sem ravno v kuhinji, ko je zaklical: 'A veš, da si zadela sesalnik!'« Najprej ni verjela: »V življenju nisem zadela nikoli nič velikega, manjše stvari na kakšnem srečelovu. Zato sem mu smeje odvrnila: Ja seveda!« Pa je bilo res. »Mož mi je pomolil novice in gledam: 'Pa je vendarle res.'« Poklicala je na objavljeno telefonsko številko in na drugi strani so ji povedali, da bo prejela antialergijski čistilnik Raycop.

»Super. Sesalnik vselej prav pride,« se je razveselila. »Pa smo se ravno pred dnevi zabavali in sem rekla: 'No, zdaj bi bil pa že čas, da tudi jaz kaj dobim.'« Očitno so bile njene besede uslišane. Barbara z možem živi v pritličju rožnodolske hiše, ki jo je pred več kot sto leti zgradil njen praded. 

Deli s prijatelji