Vsebino omogoča

Service MAXX poklanja letne vinjete

Objavljeno 09. december 2016 15.31 | Posodobljeno 09. december 2016 15.34 | Piše: D.Š.

V certificiranih servisnih centrih Service MAXX lahko z ugodnimi storitvami in akcijskimi kuponi svoje vozilo vedno servisirate bistveno ceneje.

Osvojite vinjeto in brezskrbnost!

Tokrat privarčujte še drugače - v njihovi tedenski nagradni igri , ki poteka samo še do 8. 1. 2017, osvojite letno vinjeto 2017 ter poskrbite za cenejšo vožnjo po slovenskih avtocestah.

Brezplačen pregled kot nalašč v času zime

V Service MAXXu želijo, da je vaša vožnja res brezskrbna, za vam v okviru nagradne igre podarjajo tudi brezplačni preventivni pregled vozila v 30 točkah. Na njem brez vsakih stroškov za vas pregledajo ključne sklope vozila. Pregled opozori na morebitna nujna popravila in tako pomaga preprečiti stroške, ki bi zaradi okvar lahko nastali v prihodnosti. Brezplačni pregled je kot nalašč v času, ko je treba avto dobro pripraviti na zimo.

Tukaj lahko sodelujete v nagradni igri: Osvojite vinjeto in brezskrbnost!

image

Zakaj Service MAXX?

Service MAXX je mreža vrhunsko opremljenih avtomobilskih servisov, ki že nekaj let deluje po vsej Sloveniji. Zagotavljajo strokovno storitev, pri nadomestnih delih pa nudijo izbiro med originali in deli primerljive kakovosti drugih priznanih proizvajalcev. Za storitve in uporabljene dele zagotavljajo 12-mesečno jamstvo. Za vašo varno vožnjo skrbijo tudi s koristnimi nasveti, ki jih redno pripravljajo na spletni strani servicemaxx.si.

Ne spreglejte akcije: Menjava olja že za 29,90 EUR

Deli s prijatelji