VEČER

Šerugova naj bi zaslužila štiri tisočake

Objavljeno 15. november 2014 16.53 | Posodobljeno 15. november 2014 16.53 | Piše: Mo. S.

Nakup Večera spremljajo zapleti in govorice.

Je po dveh letih začela pogrešati kamero?

LJUBLJANA – Nova lastnika Večera Uroš Hakl in Sašo Todorović naj bi si večino denarja (800 tisočakov) za ta nakup izposodila, zdaj pa naj bi zaradi tega, ker denarja še nista vrnila, obiskovala sodišča.

Podjetje Hakl&Hakl naj bi jima posodilo 600 tisoč evrov, 200 tisočakov pa naj bi dobila od podjetja Pronet. Pronet naj bi zoper Hakla in Todorovića vložil tožbo na murskosoboškem sodišču, ker da izposojenega denarja nista vrnila, poroča Požareport. Lastnik Proneta je tožbo menda potrdil ter dodal, da so se dogovorili, da bosta tožena denar vrnila že avgusta, prav tako se je zapletlo pri vpisu zastavne pravice za zavarovanje terjatev.

Sicer pa naj bi, tako poroča Požareport, Todorović in Hakl kmalu odpustila celotno Večerovo ekipo marketinga in oglasnega trženja, čeprav slednji to zanika.

Kljub temu da je odgovorna urednica Večera Katja Šeruga zanikalaimage, da naj bi se dogovarjala za službo na Planet TV, govorice o tem ne pojenjajo. Če bo prisiljena zapustiti Večer, naj bi jo tam že čakala služba, a na televiziji bi kot novinarka na terenu dobila mesečno okoli dva tisoč evrov, na Večeru pa naj bi zaslužila okoli štiri tisočake neto.

Deli s prijatelji