DELAMARIS

Senica zavrača navedbe o mastni proviziji

Objavljeno 11. julij 2013 10.49 | Posodobljeno 10. julij 2013 20.15 | Piše: S. N.

»Trditev, da naj bi Miro Senica in njegova življenjska partnerica za posredovanje pri prodaji Delamarisa ‘pobrala več milijonov evrov‘, ni resnična«, nam je sporočil Senica. Kresalova ob tem dodaja, da z Delamarisom sploh nikoli ni poslovala.

Kresalova in Senica.

LJUBLJANA – Na neuradne informacije, po katerih naj bi bila odvetnik Miro Senica in njegova partnerica Katarina Kresal za posredovanje pri prodaji Delamarisa dobila več milijonov evrov, se je preko svoje predstavnice odzval tudi Miro Senica.

Navedbe zavrača

»Trditev, da naj bi Miro Senica in njegova življenjska partnerica za posredovanje pri prodaji Delamarisa 'pobrala več milijonov evrov', ni resnična. Tovrstne navedbe, ki temeljijo na neuradnih virih, ki nimajo nikakršne podlage v dejstvih, najodločneje zavračamo,« je zapisala v sporočilu, ki ga v celoti objavljamo.

Kresalova: z Delamarisom nimam nič

Preko predstavnice se nam je oglasila tudi Katarina Kresal in zapisala: »Navedba, da 'naj bi v letih 2007 in 2008 na račun Katarine Kresal za posredovanje pri prodaji Delamarisa padli trije milijoni evrov', je izmišljena. Katarina Kresal nikoli ni sodelovala niti bila kakorkoli vključena v prodajo navedene družbe, niti z njo ni poslovno sodelovala. Sicer pa je Katarina Kresal ob vstopu v politiko leta 2007 javno razkrila vse svoje premoženje, prav tako ga je transparentno razkrivala v vseh letih delovanja v politiki ter o njem pravočasno in celovito poročala Komisiji za preprečevanje korupcije, ki v zvezi z navedenim nikoli ni odkrila nikakršnih kršitev ali nepravilnosti.«

Deli s prijatelji