POTROŠNIK SVETUJE

Semafor za črni petek: Xbox za 179 evrov, iPhone 120 evrov ceneje

Naša nova rubrika Potrošnik, v kateri vam tedensko predstavljamo uporabne namige za šoping, bo ta teden obarvana v črno. A brez panike: ne bomo poročali o kroniki, ampak o črnem petku, največjem nakupovalnem prazniku leta. Če še ne veste: letos bo 24. novembra. Članek sproti posodabljamo!
Fotografija: Letos bo črni petek 24. novembra. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Letos bo črni petek 24. novembra. FOTO: Thinkstock

V tem članku, ki ga bomo v prihodnjih dneh sproti posodabljali, vam bomo z uredniškega vidika predstavljali ponudbe, ki so po našem mnenju vredne svojega denarja. Če smo kakšno dobro ponudbo zamudili, nas lahko spomnite tako, da nam pošljete namig prek obrazca na dnu te strani.

Lepota in moda


Takko Fashion je naročnikom na e-poštni obveščevalnik (newsletter) poslal kupon, s katerim lahko na črni petek uveljavljate 30 % popusta na izdelek po lastni izbiri. Za nove prijave na obveščevalnik dodajajo bon za 5 evrov.

Hervis ponuja 50 % popust na 2. izdelek iz sortimana obutve ali tekstila (Qlandia KA, KR, KK, MB, NM, NG, PT).

Skiny ponuja 30 % popust na vse izdelke (Qlandia NM, PT).

C&A ponuja 20 % popust na vse izdelke (Qlandia KA, KR, NG, NM).

L'Occitane ponuja 15 % popust na vse izdelke (Qlandia KA, KK, KR, MB, NG, NM, PT).

Optika Clarus ponuja 15 % popust na vse izdelke (Qlandia KK, NM, PT).

Clark ponuja 20 % popust na vse izdelke v Qlandii Maribor.

Mana ponuja 25 % popust na vse izdelke iz redne prodaje (Qlandia KA).

Sportina ponuja 30 % popust na vse izdelke (Qlandia KR, NM).

Slowatch  ponuja 10% popust na ure in 20% popust na nakit, razen za Swarovski (Qlandia KA, KR, MB, NM, NG, PT).

Babycenter ponuja 15% popust na vse izdelke po rednih cenah (Qlandia KR, PT, NM).

Tom Tailor ponuja 30% popust na novo kolekcijo (Qlandia KA, KR, NG, NM, PT).

Humanic ponuja 20% popust na celoten nakup (Qlandia NM).
 

Foto in elektronika


Microsoftova spletna trgovina v Belgiji (!) bo v petek prodajala Xbox One S z igro Assassin‘s Creed: Origins za 179 evrov. Če vam ta igra ni všeč, lahko za isti denar dobite komplet konzole s Forza Horizon 3 + Hot Weels DLC ali pa konzolo z igro Rocket League. Za naročilo svetujemo vsaj osnovno znanje francoščine. V zahvalo vas Microsoft nagradi z brezplačno poštnino v Slovenijo.

Mimovrste ponuja ugodno Logitechovo tipkovnico z vgrajeno sledilno ploščico za pametne televizorje in podobne naprave. Doslej je pod 40 evri še nismo našli. V ponudbi za črni petek je na voljo za 24,90 evra.

E-Leclerc za črni petek ponuja Philipsov televizor s premerom 126 centimetrov in ločljivostjo 4k s 110 evri prihranka. V času akcije stane 415 evrov. Če vam je prevelik, pa si lahko izberete takega z okroglim metrom premera za 223 evre. A pozor: prihranek vam naložijo na kartico zvestobe, zato boste na blagajni še vedno plačali polno ceno izdelka.

EPL ponuja iPhone SE s kapaciteto pomnilnika 32 GB po akcijski ceni 299 evrov. To je kar konkreten prihranek, saj je redna cena tega modela 420 evrov, znižanja iPhonov pa so že tako ali tako redek pojav.

Enaa vsem ljubiteljskim fotografom ponuja Canonov foto komplet torbe, spominske kartice velikosti 8 GB in čistilne krpe za objektive za ceno 9,89 evra (priporočena cena je sicer 49 evrov).
 

Nakupovalni centri


BTC City na črni petek pripravlja nočno nakupovanje. Tega dne bodo trgovine in gostinski lokali v BTC City Ljubljana za kupce odprti do polnoči. Trgovci in gostinci za ta dan od 09. do 24. ure pripravljajo ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostih daril. Popusti za nočne nakupe bodo objavljeni v aplikaciji BTC City Priložnosti. Vabijo vas tudi na disko zabavo za otroke od 20. do 22. ure. Več informacij je na voljo tukaj.

V nakupovalnem središču Citypark Ljubljana bodo trgovine v petek odprte od 9. do 24. ure. Obiskovalci bodo lahko nakupovali s popusti do 30 odstotkov, znižanju cen pa se bodo pridružile tudi blagovne znamke, ki običajno nimajo tako velikih ugodnosti.

Lesnina za črni petek ponuja pohištvo in kuhinje, znižane do 60 %. Kotno sedežno garnituro v belo-sivi barvi denimo dobite za 199 evrov. 

Dodatna znižanja za črni petek ima tudi Jysk. Denimo vzmetnici gold (80x200 cm) so ceno znižali za 65 % in jo dobite za 120 evrov.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije