NA KOŽO

Seks bomba

Objavljeno 24. april 2012 00.15 | Posodobljeno 24. april 2012 00.16 | Piše: Dušan Malovrh

Najbrž kljuvata predvsem vprašanji: Je tudi mene posnela in bo tudi mene izdala?

Dušan Malovrh.

Čepinko je razneslo in zaradi seks bombe z napako se menda tresejo hlače po vsej Sloveniji. Čeprav je šrapnel za zdaj doletel le visokopozicioniranega javnega uslužbenca z vzhoda države, je curljanje iz ljubljanskega masažnega salona zaskrbelo zelo pomembne stranke z vseh vetrov, pravijo dobro obveščeni krogi.

Salonska zvezdnica naj bi namreč vestno vodila evidenco in v njej nanizala več kot 200 imen gospodarstvenikov, kulturnikov, športnikov in seveda politikov: govori se celo o enem predsedniku vlade, dvanajstih ministrih in še enkrat toliko poslancih ter tujih diplomatih.

Domnevne stranke najbrž kljuvata predvsem vprašanji: Je tudi mene posnela in ali bo tudi mene izdala? Je Urška evidenco vodila res zgolj za lastno uporabo? Ali pa bomo morda ob nadaljnjem pranju umazanega perila iz Topniške ulice, kjer leži razkrito ljubezensko gnezdece, izvedeli tudi kakšno zgodbo o izsiljevanju? Dejstvo je, da trenutno niso na trnih le odjemalci, marveč tudi domnevna ponudnica.

Seveda je primerno vprašanje, ali je nekdanji direktor vladnega urada za komuniciranje Darijan Košir vedel za njene sporne, pardon, spolne posle in jo kljub temu angažiral v spotu (!) za kampanjo pred referendumom o pokojninski reformi. Kak zgroženi davkoplačevalec bo seveda tudi upravičeno bentil, ako je zasačeni gospod direktor spustil hlače med službenim časom, toda le eno in edino je glavno vprašanje: čigava je skrita kamera, ki je v salonu snemala visokostoječe tiče? V 149. členu kazenskega zakonika namreč piše: »Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.« Vroče posnetke naj bi sicer v javnost spravila Urškina sodelavka, ki je bila ljubosumna na daleč najbolje plačano maserko salona. Jah, pri denarju se začne, pri denarju se konča. 

Deli s prijatelji