MCDONALD'S

Še zadnjikrat brezplačna pijača

Objavljeno 17. november 2012 11.22 | Posodobljeno 17. november 2012 11.24 | Piše: E. N.

Končuje se skupna akcija Slovenskih novic in McDonald‘sa.

S kuponom Slovenskih novic danes v McDonald‘su dobite brezplačno gazirano pijačo.

LJUBLJANA – Stari slovenski pregovor pravi Vsega lepega je enkrat konec in tudi skupna akcija Slovenskih novic in svetovno najbolj priljubljene verige s hitro prehrano McDonald's se končuje. Potem ko ste spoštovane bralke in bralci lahko v petek v McDonald'su izkoristili kupon na naslovnici Slovenskih novic, ki vam je prinesel brezplačni mali krompirček, se danes lahko brezplačno posladkate z gazirano pijačo. S seboj morate prinesti le kupon z naslovnice Slovenskih novic, ki jih v tem trenutku držite v roki.

V podjetju McDonald's poudarjajo, da so vsi njihovi sendviči pripravljeni iz stoodstotnih govejih zrezkov, iz kakovostnih kosov mesa sprednje četrti in flama. Te pripravljajo le na žaru brez dodatne maščobe, na koncu pa ga začinijo le s soljo in poprom. Ob tem zagotavljajo, da v restavracijah McDonald`s uporabljajo le surovine vrhunske kakovosti in preverjenega izvora. Gre za vedno sveže pripravljene obroke. »Sodelujemo izključno z najboljšimi dobavitelji, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost surovin, naš sistem sledljivosti od polja do mize pa nam omogoča, da za vsako surovino v vsakem trenutku poznamo izvor, proizvajalca in polje, na katerem je pridelana,« pravijo v McDonald'su.

Njihove restavracije ponujajo tudi popolne informacije o prehrambnih vrednostih vsakega našega izdelka kot tudi o alergenih. Podatke o izdelkih, ki so del stalne ponudbe, lahko najdete na pogrinjku pladnja, na katerem je postrežen vaš obrok v restavraciji, vse dodatne informacije o vseh naših proizvodih pa so dostopne tudi na spletni strani www.mcdonalds.si.

Deli s prijatelji