NAGRADNA IGRA

Še preden je nakrmil zajce, zadel Terno

Objavljeno 18. januar 2014 15.50 | Posodobljeno 18. januar 2014 15.51 | Piše: A. SA.

Nova Terna se začne v ponedeljek, torej pojutrišnjem, trajala pa bo do 14. marca.

Od leve: Silva Pikl, nagrajenci Jože Zalar, Snežana Topalovič in Jože Šribar ter Maja Vidmar. Foto: Marko Feist

LJUBLJANA – Nagradna igra Terna, 21. zapovrstjo, ki se je začela 16. decembra lani, sklenila pa se je 4. januarja letos, je osrečila tudi Jožeta Šribarja iz Leskovca pri Krškem, Jožeta Zalarja iz Litije, Snežano Topalovič iz Šentvida pri Stični in Štefanijo Murn iz Velenja. Vsak nagrajenec je prejel darilni bon za pohištvo Maros v višini 500 evrov. Nagrado sta prvim trem na sedežu podjetja v Ljubljani podelili Silva Pikl, operativna direktorica salonov Maros, v imenu časopisa Slovenske novice pa Maja Vidmar, vodja projektne prodaje, oglasnih prilog in oglasnega uredništva. Štefanija Murn bo darilni bon prejela po pošti. Nova Terna se začne v ponedeljek, torej pojutrišnjem, trajala pa bo do 14. marca, in sicer z glavno denarno nagrado 10.000 evrov bruto in drugimi mikavnimi nagradami.

V hvaležne roke

Snežana Topalovič je časopis kupila po naključju, ko je prišla domov in podrgnila kupon, je sicer odkrila, da je prav njen nagradni, a ni dobro razumela, kaj ji prinaša. Zmotno je sklepala, da 50-odstotni popust pri nakupu pohištva v podjetju Maros, in bila je kar potrta, saj v današnjih hudih časih, ko vsak dvakrat premisli, kaj si lahko privošči, tudi možnost, da kupiš kaj po polovični ceni, ne koristi dosti. Šele sin je s telefonskim preverjanjem odkril, da je nagrada v resnici darilni bon v višini 500 evrov. Snežana, ki dela kot samostojna podjetnica, ima čistilni servis, z družino pa se je pred petimi leti preselila v nov dom, se je zelo razveselila, kajti ta še zmeraj ni do konca opremljen. Z možem Željkom zdaj premlevata, kaj bosta kupila. »Več ko bo zneslo, boljše bo. Nagrada ne bi mogla priti v bolj hvaležne roke, saj nam bo še kako prav prišla,« je razložila Snežana.

Jože Šribar in Jože Zalar sta naročnika časopisa Slovenskih novic, prvi dobrih osem let, drugi pa poldrugo leto. Čeprav imata že oba urejen dom, sta se nagrade razveselila, ker bosta lahko zdaj preuredila vsaj kak kotiček. Jože Šribar, sicer upokojenec, je tistega dne časopis pobral iz poštnega nabiralnika spotoma, ko je šel krmit zajce. Ko je ženi Miri povedal, da sta dobila nagrado, mu ni verjela, češ, najbrž se šališ. Kar sama je poklicala in preverila, ali to drži. In je, tako da se bosta kmalu odpravila po nakupih v Marosov salon v Slovensko vas na Dolenjskem.

Deli s prijatelji