IŠČETE SLUŽBO?

Še je čas: Banka Slovenije zaposluje

Objavljeno 05. marec 2015 11.04 | Posodobljeno 05. marec 2015 11.04 | Piše: S. U.

Na spletnih straneh Banke Slovenija so objavljeni kar trije oglasi za delo.

LJUBLJANA – Če imate najmanj sedmo stopnjo izobrazbe s področja financ oziroma ekonomije in ste brez službe, je Banka Slovenije morda prava rešitev za vas. Na njenih spletnih straneh so namreč objavili kar tri oglase za delo, in sicer iščejo samostojnega analitika v oddelku za bančne operacije, vodjo odseka službe za reševanje in v istem oddelku še dva specialista analitika. 

Kakšno delo vas čaka?

Prvi izbrani kandidat bo izvajal naloge s področja upravljanja tveganj finančnih naložb Banke Slovenije in izvajanja denarnih operacij evrosistema, s poudarkom na kreditnem tveganju ter analiziral kreditna tveganja finančnih institucij pri upravljanju finančnih naložb Banke Slovenije. Vodja odseka službe za reševanje bo vodil, organiziral in načrtoval dela v odseku, pripravljal in posodabljal načrte reševanja bank, koordiniral prilagoditve sistema za reševanje bank in sistema jamstva za vloge. Če se javite za specialista analitika, kjer imate mimogrede največ možnosti, saj iščejo kar dva, pa boste med drugim pripravljali in posodabljali načrte reševanja bank, koordinirali prilagoditve sistema za reševanje bank in sistema jamstva za vloge, koordinirali priprave in izvajanja postopkov reševanja.

Zaposlitev za nedoločen čas

Z izbranimi kandidati bodo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in šestmesečnim poskusnim delom. Prijave na delovno mesto so mogoče do 6. marca oziroma v primeru samostojnega analitika do 9. marca.

 

Deli s prijatelji