IZLET

Še danes za božični Salzburg

Objavljeno 19. december 2012 13.35 | Posodobljeno 19. december 2012 13.36 | Piše: L. K.

Drage bralke in bralci, le še danes se lahko prijavite na božični izlet v Salzburg.

Andrej Šifrer vas le še danes vabi na prednovoletno žurko. Pa tudi na izlet v pravljični Salzburg. Foto: Uroš Hočevar/Novice

LJUBLJANA – Popotniški klub Slovenskih novic vas je peljal v Benetke in na križarjenje mimo Barcelone ter Marseilla, tokrat pa vas bo v Salzburg. To bo pravo prednovoletno druženje, kakršnega še ni bilo. O tem se boste prepričali sami, na lastni koži, če se nam boste pridružili to soboto, 22. decembra, ob šesti uri zjutraj, ko bodo avtobusi odpeljali iz Ljubljane in Maribora. Iz Kranja se boste na pot podali pol ure pozneje.

Za zabavo bo poskrbljeno

Prva postaja na vaši poti bo vasica Oberndorf, kjer je bila prvič zaigrana božična Sveta noč – le kdo je ne pozna?! Sledila bo vožnja do cilja, do čarobnega Salzburga, kjer se bomo sprehodili po slikovitih solnograških ulicah, si ogledali najpomembnejše znamenitosti, se dotaknili baroka, videli katedralo, ob njegovi rojstni hiši izvedeli vse o Mozartu, zagotavljamo resnično pocukran izlet. To pa še ni vse, po vrnitvi domov se bo prava zabava pravzaprav šele začela. V Kranjski Gori, kjer se bomo ob prijetni večerji in koncertu Andreja Šifrerja skupaj poveselili, zabavali in nazdravili novemu letu. Sledili bodo živa plesna glasba in številna presenečenja.

V ceno izleta, 59 evrov, so všteti slovensko vodenje, avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, ogledi po programu, topel večerni obrok, že omenjeni koncert Andreja Šifrerja, živa plesna glasba, animacija in organizacija potovanja ter seveda – zagotovljena zabava. Za otroke, mlajše od 12 let, je cena nižja, le 50 evrov.

Tisti, ki se celodnevnega izleta zaradi takšnih ali drugačnih razlogov pač ne morete udeležiti, se boste lahko za samo 19 evrov udeležili večerne zabave Popotnega kluba, preprosto, veseljačenja z Andrejem Šifrerjem, ti, kako gre že tista »za prijatelje si je treba čas vzet'«.

Drage bralke in dragi bralci, zdaj pa res, zdaj gre zares: le še danes imate priložnost, da potrdite svojo udeležbo! Prijavite se lahko od 10. do 19. ure na telefonskih številkah 01/47-37-696, 01/47-37-692, 01/47-37-691 in 01/47-37-581.

Deli s prijatelji