TERNA

S Terno na morje

Objavljeno 26. maj 2016 12.05 | Posodobljeno 26. maj 2016 12.06 | Piše: M. M.

Naša naročnica Urška ne sodeluje v igrah na srečo.

Urška Kračun bo z družino lahko uživala na Jadranu. Foto Osebni arhiv

CELJE – Tokrat se je dobitna kombinacija nagradne igre Slovenskih novic Terna – za 2500 evrov bruto! – skrivala pod nalepko na izvodu Slovenskih novic, ki so romale v nabiralnik naše dolgoletne naročnice Urške Kračun v Trnovljah pri Celju. Mlada mamica dveh prikupnih hčera, ena je stara tri leta, druga šest in bo kmalu prestopila prag osnovne šole, je na naš časopis naročena že več kot deset let. 
»V Slovenskih novicah najraje preberem horoskop, pa seveda kroniko, obvezno vedno rešim sudoku, sicer pa Novice, preden pridejo v moje roke, prebirajo drugi člani družine, ki imajo za branje več časa kot jaz,« nam je zaupala Urška, ki zanimivo, sicer nikoli ne sodeluje v nobenih igrah na srečo. No, pa jo je sreča kljub vsemu obiskala. Pravzaprav je bila za to, da nalepka ni ostala neodkrita najbolj zaslužna njena tašča Angelca Fajs. 
»Imam zelo skrbno taščo, ki vsako jutro prav tako z zanimanjem prebere ves časopis, obvezno odlepi tudi nalepko na naslovnici in pogleda pod njo, česar sama ne naredim nikoli,« je odkrito priznala Urška. »Mož je dobitno kombinacijo fotografiral in mi jo poslal že v službo, ker tega najprej nisem verjela. Ko sem se vrnila iz službe, pa sem poklicala v vaše uredništvo.« 
Tudi tašča, pravi, sprva ni verjela, ali vidi prav. Ko pa se je prepričala, da so pod nalepko res trije povsem enaki zneski, je vedela, da nekaj mora biti na tem. Sreča je Kračunove oplazila že pred tedni, tedaj je Urškin mož pod nalepko odkril tri sončke, kar pomeni, da jim je pripadla tolažilna nagrada. Tokrat pa prava terna! 
»Te nagrade sem se res zelo razveselila. To sploh ni tako malo denarja, zato bomo z njim skrbno ravnali. Dovolj ga bo, da si bomo letos lahko privoščili družinski dopust na Jadranu, nekaj pa ga bomo prihranili še za slabe čase,« je po tehtnem premisleku povedala naša srečna bralka in naročnica, ki se je za nagrado še enkrat zahvalila in obljubila, da bo Slovenske novice z veseljem prebirala še naprej in seveda ostala naša naročnica. 

Deli s prijatelji