NAGRADNA IGRA

S Terno do dragocene pomoči

Objavljeno 03. september 2014 13.54 | Posodobljeno 03. september 2014 13.54 | Piše: Aleksander Brudar

Nagradna igra Slovenskih novic Terna je razveselila družino Kohek iz Melincev.

Tokratna velika nagradna igra Slovenskih novic traja vse do 27. septembra. Foto: S. N.

MELINCI – Sesanje stanovanja je za marsikoga precej dolgočasno in neprijetno opravilo. Samo pomislite, koliko dela je treba, da zaženete sesalnik, nato pa se morate z njim še sprehajati iz ene sobe v drugo. Kot da to še ni dovolj, pa se morate skloniti še ob vsakem kotu in tam posesati smeti, ki jih z navadnim nastavkom na teleskopski palici ne morete. Na srečo na trgu obstajajo sesalci, ki vam v takšnih primerih zelo olajšajo delo. Ti namreč dobesedno vse opravijo namesto vas, saj ga samo prižgete in se lahko odpravite bodisi gledat televizijo, na vrt ali pa v kuhinjo pripravljat kosilo.

Takšna sreča, če temu lahko tako rečemo, se je v ponedeljek nasmehnila družini Kohek iz kraja Melinci pri Beltincih. Kot nam je povedala Ines Kohek, so tako kot vsako drugo jutro tudi v ponedeljek ob prvi kavici začeli listati časopis, ki ga trenutno držite v rokah, in seveda so se najprej ustavili na naslovnici časopisa, kjer že vse od 18. avgusta v oči bode zelena nalepka, ki opozarja na našo nagradno igro Terna. Da bi jih tokrat čakala kakšna nagrada, po Inesinih besedah niso pričakovali, saj doslej še nikoli niso ničesar zadeli. Ravno zato so, ko so odlepili nalepko in pod njo videli tri enake znake, ki so ponazarjali dobitno kombinacijo robotskega sesalnika irobot, še dvakrat dobro pogledali, ali se niso zmotili.

»To je res zelo praktična nagrada,« pravi sogovornica, ki še danes ne more verjeti, da so imeli takšno srečo. »To se nam je zgodilo prvič,« še nadaljuje in dodaja, da je njena mama Marta Kohek že kar več let naročnica na naš časopis. Omenjeni sesalnik so, kot nadaljuje Ines, ki je sicer po poklicu ekonomska tehnica, videli že na televiziji in si že takrat mislili, da bi jim takšen gospodinjski pripomoček prišel nadvse prav. Namreč, kaj drugega, kot da ti robot sam posesa stanovanje, pa si lahko človek sploh še zaželi? Ravno zato se pri družini Kohek že veselijo trenutka, ko bodo robotski sesalnik v svoji hiši lahko tudi res preizkusili in veselo uporabljali.

Deli s prijatelji