NAGRADNA IGRA

S Terno bo šel na morje

Objavljeno 19. junij 2013 15.36 | Posodobljeno 19. junij 2013 15.36 | Piše: O. B.

Invalidski upokojenec Elmar Ščap iz Prekmurja je zadel okroglega tisočaka.

Elmar Ščap bo tisočaka, ki ga je zadel v Terni, porabil za počitnice na Malem Lošinju.

Podobno kot vsako jutro, ko mu raznašalec prinese Novice, je 47-letni Elmar Ščap iz Petanjcev tudi minuli, izjemno vroč ponedeljek najprej prebral vse, kar prinaša njegov priljubljeni časnik. In čeprav običajno njegov oče Mirko odlepi nalepko Terne, je tokrat to storil sam. »Ne vem, kaj me je vleklo, da sem tokrat to storil kar sam. In seveda sem se zelo razveselil, da sem zadel tisočaka. Doslej sem sicer imel nekaj trisov, predvsem za popuste pri nakupih, a tokrat sem dobil najboljšo nagrado doslej,« veselo razlaga Elmar, nekoč zaposlen v Avtoradgoni – servisi v Gornji Radgoni, že nekaj let pa je invalidski upokojenec.

Oddih na morju

Pokojnina ni velika, le toliko, da se preživlja, zdaj ko je zadel na Terni, pa bo tisočaka najbrž porabil za oddih na morju. Pomislil je, da bo šel na Mali Lošinj. »Seveda si brez vaše nagrade tega ne bi mogel privoščiti, zdaj pa si bom, lepo,« dodaja sogovornik, ki z očetom in bratom Mirkom živi v veliki hiši na obrobju Petanjcev.

Kljub vročini, ki je v teh dneh zajela naše kraje, nagradna igra Slovenskih novic Terna še ni odšla na dopust. Še vedno namreč nismo podelili denarne nagrade v višini 3000 evrov, prav tako na srečneže še vedno čakajo tri nagrade po tisočaka, na prave ali amaterske športnike pa še pet Hervisovih koles, denarni boni in številne tolažilne nagrade. Tudi na dopustu zato v roke vzemite izvod priljubljenega časopisa in na naslovni strani odlepite nalepko, morda pa boste imeli ravno vi največ sreče ...

Deli s prijatelji