Oglasno sporočilo

Rok v Ljubljani ne bo podaljšan

Objavljeno 25. februar 2015 21.16 | Posodobljeno 25. februar 2015 21.16 | Piše: B.K.

Sprejet je sklep o prenehanju likvidacijske prodaje kakovostne vozlane umetnosti v korist nemške banke v Industrijski coni Šiška.

Zagotovite si plemenite vozlane preproge za ceno, znižano tudi za 70 %.

LJUBLJANA – Ukinitev nelikvidne specializirane trgovine z zastavljenimi perzijskimi preprogami v Industrijski coni Šiška ob severni obvoznici v Ljubljani bo zdaj izvedena do bridkega konca. Hans-Joachim Breier, vodja prodaje organizatorja, tj. »Bayerische Verwertungs-Gesellschaft« (Bavarskega podjetja za trgovanje), si je sicer prizadeval, da bi vsaj še dosegel podaljšanje roka za izpraznitev, da bi tako zaradi ekstremnega hitenja zmanjšal čedalje večje izgube za prizadeto podjetje; žal brez uspeha. Nasprotno, naročili so mu, naj v naslednjih dneh do zadnjega kosa za vsako ceno proda zalogo, ki predstavlja največji izbor pravih, ročno vozlanih preprog v Sloveniji.

Z odklonitvijo podaljšanja roka pa bodo zdaj dobili priložnost vsi ljubitelji višje bivanjske kulture. Medtem je tudi banka v Nemčiji uvidela, da je treba nujno ekstremno znižati cene, če želijo v naslednjih dneh izpeljati prodajo likvidacijske mase brez kakršnih koli ostankov. Konkretno to pomeni, da bodo v Ljubljani brez izjeme drastična znižanja najmanj v višini 50 %, delno celo do 70 % v primerjavi s ceno, ki jo je podal izvedenec v Nemčiji!

Kolekcije, ki so na voljo za odprodajo v Industrijski coni Šiška (Litostrojska cesta 44 b, s strani Ulice Alme Sodnik, v bližini tovarne Lek, tel. 01 620 2063), vsebujejo še vedno številne vozlane preproge iz vseh provinc, od trpežnih kakovosti, kot npr. saroug, do svilenih mojstrovin iz Ghoma, trendovskih izdelkov (npr. farahan) do brezčasnih klasikov (nain, moud in številni drugi), od sodobnih preprog, kot je lori, do antičnih zbirateljskih kosov, npr. stari kešan.

Zagotovo bo likvidacijska prodaja ponovno odprta v petek, 30. januarja, in v soboto, 31. januarja, vsakokrat od 10. do 19. ure, v nedeljo, 1. februarja, od 11. do 18. ure ter naslednji ponedeljek, 2. februarja, od 10. do 19. ure; o morebitnih naslednjih terminih boste informacije prejeli pri družbi BH bavarsko podjetje za trgovanje d.o.o. na Litostrojski cesti 44 b v Ljubljani ali telefonsko (01 620 2063).

Deli s prijatelji