UKINILI IZMENO

Revoz odslovil 450 delavcev

Objavljeno 12. januar 2015 15.36 | Posodobljeno 12. januar 2015 15.36 | Piše: Mo. S.

Vodstvo podjetja se ob tem vsem zahvaljuje za prizadevnost.

NOVO MESTO – Novomeški Revoz je konec lanskega leta začasno uvedel tudi polovično nočno izmeno image, saj je ob svojih prvih javnih predstavitvah novi twingo požel velik uspeh. Tako so zagotovili vsa potrebna vozila za komercializacijo novega modela v posameznih evropskih državah.

A za Dolenjce je danes žalosten dan. »Podatki o povpraševanju trga po dveh novih modelih (novem twingu in smartu forfour) so v začetku leta 2015 pokazali, da to ne presega prvotno predvidenega in tudi sicer standardnega obratovanja proizvodnje v dveh izmenah, zato se je vodstvo Renaulta odločilo, da bo Revoz 1. marca ponovno prešel na običajno obratovanje v dveh izmenah in torej ukinil začasno polovično nočno izmeno. S tem bo tudi prenehala veljati pogodba za okoli 450 napotenih delavcev, ki so v Revozu delali prek agencij za posredovanje zaposlenih,« so danes sporočili iz Novega mesta.

Vodstvo podjetja se ob tem vsem zahvaljuje za prizadevnost, poudarja pa, da je fleksibilnost, katere pomemben vidik je tudi hitro odzivanje na razmere na trgu, pomembno zagotovilo konkurenčnosti podjetja na zahtevnem trgu avtomobilske industrije.

Deli s prijatelji