Oglasno sporočilo

Revolucionarno: primerjalnik cen zdravstvenih storitev zasebnikov

Objavljeno 25. avgust 2014 10.30 | Posodobljeno 25. avgust 2014 11.36 | Piše: O.T.

Prvič v Sloveniji je na voljo portal, ki združuje vso ponudbo zasebnih zdravstvenih storitev na enem mestu. Portal Zdravstvenestoritve.net iskalcu storitev omogoča hitro in enostavno iskanje ponudnikov in storitev po regijah in celo občinah ter omogoča tudi primerjavo cen med posameznimi storitvami, kar do zdaj pri nas še ni bilo mogoče. Prek ključnih informacij o svoji dejavnosti, kot so nabor storitev, pripadajoče cene, lokacija, izpostave, delovni čas in kontaktni podatki, ponudniki zdaj lahko vsem, ki potrebujejo njihove storitve, ponudijo celovite informacije na zanesljiv, hiter in enostaven način.

Primerjava cen priporočljiva
Vsi si želimo kakovostnih zdravstvenih storitev, hkrati pa nas seveda zanima, koliko bo posamezna storitev izpraznila naš žep. Predhodna primerjava cen različnih ponudnikov storitve, ki jo potrebujemo, je zato seveda priporočljiva. Portal Zdravstvenestoritve.net omogoča razvrščanje cen po naraščajočem in padajočem sistemu, kar je več kot priročno in olajša odločitev o tem, katerega ponudnika bomo poklicali in ga obiskali.

Včasih se splača odpeljati v drug kraj
Pri odločanju za ustreznega ponudnika je za marsikoga pomembna lokacija. Za kogar je pomembneje, da ponudnik zasebnih zdravstvenih storitev deluje v njegovi okolici, bo vsekakor izbral najbližjega. Na drugi strani pa se tisti, ki želijo izkoristiti cenejše storitve, lahko odpeljejo v drug kraj v Sloveniji, s čimer bodo finančno prihranili. Portal namreč jasno nakazuje, da se cene zdravstvenih storitev po posameznih regijah precej razlikujejo.

Hitra obravnava
Iskanje zasebnih zdravstvenih storitev v Sloveniji je vedno pogostejše. Največkrat je vzrok v čakalnih vrstah, ki jih pri zasebnikih ni ali po so občutno krajše. Zakaj bi torej čakali in se v lovu za potrebnimi informaciji izgubljali na internetni straneh ali v pogovoru z znanci? Čas je vedno večja vrednota, zato je prav, da ga izkoristimo, kar se da učinkovito. O tem so razmišljali tudi ustvarjalci portala. Prepričajte se sami. Za iskanje storitev na portalu  Zdravstvenestoritve.net registracija ni potrebna.

Deli s prijatelji