NA KOŽO

Prvinsko domače

Objavljeno: 22.11.2017 22:35Posodobljeno: 22.11.2017 22:36

Vsako njegovo prase, ki ga položi na oltar kulinarike, v življenju kruli po slovensko.

Boštjan Fon

Večino delovnega časa prebijem zunaj, na terenu. Smukam se iz kraja v kraj, bil sem že v takih slovenskih koncih, ki jih še stricu Googlu ni uspelo posneti. Rad pošteno potresem dlan klenega rovtarja, ki v levici stiska še toplo motorno žago. S posebno obzirnostjo se dotaknem ročice mladenke, ki ji stopala namesto lakastih salonarjev z vrtoglavimi petkami objema čisto navaden gumijast škorenj. Če je malček od gnoja iz hleva, nič zato. 

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Osrednje novice

Rolex za počitnice

Ste že kdaj namesto v banki skušali dobiti kratkoročni kredit v zastavljalnici? ...

Dež in veter pustošila po Sloveniji! Drevesa zaprla cesto, hiše zalite

Dež in močan vetru, ki sta v nedeljo zvečer dosegla Slovenijo, st ...

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja