Oglasno sporočilo

Pripravite si ozimnico po svojem okusu!

Objavljeno 28. oktober 2014 09.44 | Posodobljeno 28. oktober 2014 09.45 | Piše: b.k.

Z naravo, ki se počasi pripravlja na zimski spanec, prihaja čas, da se na zimo pripravimo tudi mi. Jesen je navadno tisti del leta, ko omare založimo s toplimi oblačili, shrambo pa z ozimnico.

Jesen je čas, ko lahko in osvežilno poletno hrano zamenjamo z bolj krepkimi jedmi in jedmi na žlico. Če ste tip človeka, ki obožuje zelenjavo in je ta nepogrešljiv dodatek k vašim jedem, povrhu pa ste zamudili sezono vlaganja, ne skrbite, saj so tudi letos v Natureti poskrbeli za vložene dobrote. Naturetini izdelki za ozimnico so pripravljeni iz kakovostnih sestavin in po tradicionalnih receptih. Obenem so tudi odličen vir vitaminov, ki vam bodo v hladnejših dneh pomagali ogreti telo in okrepiti imunski sistem.

Med najbolj priljubljene Naturetine izdelke za ozimnico tradicionalno spadajo kisla repa, kislo zelje, kisle kumarice in rdeča pesa, brez katerih si ne predstavljamo naših gospodinjstev. Svojo ozimnico pa lahko dopolnite tudi z drugimi Naturetinimi izdelki – različnimi marmeladami, džemi, kompoti, pripravljenimi jedmi ali omakami. Zagotovo boste našli nekaj po svojem okusu.

Vse informacije o Naturetinih izdelkih lahko najdete na Naturetini spletni strani. Če vam je zmanjkalo idej za pripravo okusnih jedi, pa vam svetujemo, da pokukate tudi na Naturetino stran na facebooku.

Deli s prijatelji