ASTROLOGIJA

Prihajajoči lunin mrk nevaren za spremembe

Objavljeno 16. september 2015 13.40 | Posodobljeno 16. september 2015 13.42 | Piše: T. Pa.

Astrologinja Ema Kurent svetuje, naj do konca meseca ne uvajamo novosti.

LJUBLJANA – V naslednjih dneh, točneje 28. septembra, nas prvič po letu 2011 v Evropi čaka popolni lunin mrk. Opazovali bomo lahko nenavadno kombinacijo superlune,image ki bo za 14 odstotkov večja in 30 odstotkov svetlejša kot sicer, in krvave lune oziroma luninega mrka. 28. septembra se bo tudi zaključil krog štirih luninih mrkov, ki se je začel 15. aprila 2014, nadaljeval pa 8. oktobra 2014 in 4. aprila 2015.

Kako pa bo ta naravni pojav vplival na ljudi?

Na vprašanje na svojem facebooku odgovarja astrologinja Ema Kurent: »V glavnem je v teku jesenska sezona mrkov. Od danes pa do konca meseca ni varno uvajati novosti – torej ustanoviti firmo, začeti novi posel, odpreti lokal, lansirati projekt ... Stvari, ki jih začnemo v tem času, gredo čudno pot, se ne razvijajo skladno s pričakovanji, in uvajanje novosti lahko kasneje obžalujemo.«

Sicer pa je na naše počutje vplival že delni sončni mrk, ki se je zgodil 13. septembra in je »poskrbel za utrditev mej in pregrad ter malo spet počistil, kar je bilo treba«.

Po besedah Kurentove torej v sezoni mrkov velja, da je treba biti pozoren in se izogibati pastem, ki nam jih nastavljajo nebesna telesa.

 

Deli s prijatelji