NE SPREGLEJTE

Prihajajo Okusi decembra

Objavljeno 24. november 2017 11.14 | Posodobljeno 28. november 2017 13.01 | Piše: Marketing

V soboto, 2. decembra, izide tradicionalna praznična priloga Nedela in Slovenskih novic Okusi decembra.

Nihče ne bo prikrajšan: v soboto, 2. decembra, izide tradicionalna praznična priloga Nedela in Slovenskih novic Okusi decembra. Vsako leto so je vsi veseli, kajti to je bogatejše nadomestilo za kulinarični prilogi, ki ju bralci obeh časnikov dobro poznajo. Debelejša, na 48 straneh, usmerjena k praktičnemu cilju: decembra naj bo kuhanje magija in užitek.

Združeni uredništvi sta pripravili vsebine, ki bodo dobrodošle ves mesec. Recimo: predlog za božansko slavnostno večerjo brez dragega pretiravanja. Pa nasvet za tisto potico, pri kateri še nikomur ni spodletelo. Ta, ki jo imamo mi, je nastala v imenitni navezi babice in vnukinje, tako da brez skrbi: nekaj bo tako za tradicionaliste kot za avantgardo.

Izmislili in tudi že poskusili smo pet novih medenjakov: te boste shranili tudi za prihodnje leto. Odlični so, za vsak okus nekaj.

Če bo kdo našel notranjo moč, da bo decembra kreposten: pet sladic z manj sladkorja in več zdravimi sestavinami.

Imamo pa tudi pravljico: obed kot pripovedka, in to s srečnim koncem. Tako sta si jo zamisli priljubljeni Beba in Hana, ki na vsakem krožniku poudarjata prijaznost do narave in živali.

Pijačke? Seveda vas bomo dobro seznanili z dvojcem penina-prigrizek, ne bodo pa manjkali tudi najbolj kultni topli napitki, brez katerih mrzli december sploh ne bi bil to, kar je.

Deli s prijatelji