POPOTOVANJE

Prihaja panonska pravljica

Objavljeno 09. maj 2013 21.12 | Posodobljeno 09. maj 2013 21.12 | Piše: E. N.

S popotniškim klubom Slovenskih novic za tri dni v Budimpešto in Novi Sad.

Zločin se je zgodil v madžarski prestolnici (fotografija je simbolična)

LJUBLJANA – Popotniški klub Slovenskih novic za zveste bralke, bralce in njihove najbližje pripravlja tridnevno potepanje po Panonski nižini, na katerem si boste med drugim ogledali madžarsko prestolnico in srbski Novi Sad. Za le 199 evrov boste lahko 31. maja v zgodnjih jutranjih urah odpotovali proti Budimpešti, kjer sledi ogled znamenitosti, kot so dvorec Vajdahunjad, Katedrala sv. Štefana, Ribiška trdnjava, grajska palača in druge znamenitosti.

Drugi dan potepanja se boste na poti do Novega Sada, prav na sredi Panonske nižine, ustavili na Puzsti, tipični madžarski kmetiji, kjer bodo Madžari pokazali svoje veščine v dresuri konj, sledila bo pogostitev s tipičnim kosilom. Zadnji dan bo posvečen ogledom, potepanju in seveda nakupovanju po Novem Sadu, medtem ko se boste polni čudovitih vtisov vrnili v domovino v poznih večernih urah. Za udeležence potepanja bo dobro poskrbljeno, saj bodo vsi spali v hotelu s štirimi zvezdicami.

S prijavo ne odlašajte, saj je na voljo omejeno število mest. Na pomladanski izlet Panonska pravljica se lahko prijavite na telefonski številki 08 384 30 22 vsak delovnik med 10. in 15. uro. Prijave zbiramo do torka, 14. maja. Tokrat se lahko prijavite tudi prek elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ob tem pa morate navesti naslednje osebne podatke potnikov: ime, priimek in datum rojstva. Prijava na izlet je zavezujoča, ob njej pa ni treba plačati prijavnine. Vse splošne pogoje najdete na spletni strani organizatorja potovanja: http://www.krizarjenja-b2b.com/sl/splosni-pogoji

Deli s prijatelji