PREVARA

Previdno s poceni očali Ray-Ban, lahko vas ogoljufajo

Objavljeno 02. maj 2014 12.51 | Posodobljeno 02. maj 2014 12.51 | Piše: A. K.

Naj vas ne zavede omemba Slovenije v domeni, saj tako goljufi želijo ustvariti verodostojno krinko, da gre za slovensko spletno trgovino.

Sporna spletna stran.

LJUBLJANA – So vas premamila močno znižana očala znamke Ray-Ban? Bodite previdni. Kar nekaj uporabnikov se je namreč pritožilo v zvezi s spletno trgovino, ki prodaja ta očala po neverjetno ugodnih cenah. V nekaterih primerih so znižana s 140 na – 18 evrov.

Gre za spletno stran www.rayban-slovenia.com, ki je bila registrirana 10. marca letos, domnevno na Kitajskem, gostovanje pa ima urejeno pri ponudniku iz Moldavije in ZDA, opozarjajo spletna stran Varni na internetu.

Ogoljufani boste

Nakup v tej spletni trgovini je zelo tvegan, saj gre po vsej verjetnosti za lažno spletno trgovino in plačanega blaga sploh ne boste prejeli, še opozarjajo. Druga možnost je, da gre za ponaredke, ki jih na carini zasežejo in uničijo, kupec pa mora poravnati stroške uničenja. Poleg tega obstaja možnost, da bodo zlorabili vašo kreditno kartico, če boste z njo plačali blago.

Očitno so očala Ray-Ban zelo zaželena in zato tudi dobra vaba za spletne goljufe, saj smo o podobnem primeru že pisaliimage.

Deli s prijatelji